29 / 04 / 2024

ADRA GYO Halka arz ne zaman? Adra gayrimenkul halka arz kaç lot veriyor, Adra GYO hangi bankada var? 

ADRA GYO Halka arz ne zaman? Adra gayrimenkul halka arz kaç lot veriyor, Adra GYO hangi bankada var? 

Borsa İstanbul’a emlak devi bir şirket daha giriyor. Yazlık bölgelerdeki inşaatları ve kaliteli projeleriyle sektörde yer alan Adra GYO talep toplayacağını açıkladı. İşte Adra GYO halka arza ilişkin tüm detaylar...



Yazlık alanlardaki inşaatları ve kaliteli projeleriyle gayrimenkul sektörün de yer alan Adra GYO talep toplayacağını açıkladı. SPK’dan halka arz için onay almayı bekleyen Adra GYO, yatırımcılar tarafından merak edilen hisseler arasında bulunuyor

Türkiye’deki sayılı emlak şirketleri arasında bulunan Adra GYO, halka arz olmaya hazırlanıyor. Borsa İstanbul’da talep toplayacak şirketler arasında bulunan ve merak edilen Adra GYO’ya dair detaylar sürekli araştırılıyor. 

ADRA GYO HAKLA ARZ OLUYOR!

Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.’nin aracılık edeceği halka arzda Adra, 73,700,000 lot dağıtacağını kaydetti. Eşit dağıtıma göre pay edilmesi beklenen Adra’nın Yıldız Pazar’daki işlem kodu ise ADGYO olacak. 

ADRA GYO HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halkaarz.com'da yer alan detaylara göre, Adra GYO’nun halka arz tarihi henüz bilinmiyor. Kaç lot vereceği ve aracı kurumun kim olduğu belli olan Adra GYO halka arzında talep toplanacak tarih netleşmedi. Birbirinden kaliteli projelerin altında imza atan Adra GYO’nun halka arz tarihi netleştiğinde haberimizde yer verilecektir.

ADRA GYO NE ZAMAN TALEP TOPLAYACAK?

SPK’dan son onayı almayı bekleyen Adra’nın Eylül ayının 2. haftasında talep toplaması bekleniyor. Sürecin net olmadığı ve Adra GYO’nun ne zaman halka arz olacağı ise gizemini korumya devam ediyor.

Adra GYO halka arz tarihinin 13-14-15 Eylül 2023 olarak açıklanacağı öngörülmektedir. Halka arz için talep toplama süresi ise 3 gün olacak.

ADRA GYO BORSA KODU

Adra GYO hissesinin sembolü "ADGYO" olacak. Adra GYO halka arzının büyüklüğünün 1,6 milyar lira olarak açıklandı.

ADRA KAÇ LOT VERİR?

Adra GYO toplamda 73.700.000 lot dağıtacak. Eşit dağıtım yöntemine göre pay edilecek olan Adra, Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görecek.

Halkarz.com’da yer alan bilgiye göre Adra GYO halka arzdan elde edilen gelirin yüzde 100’ünü yeni gayrimenkul projeleri için kullanacak. Halka arz büyüklüğü 1,6 milyar lira olan gayrimenkul devinin halka açıklığı ise yüzde 25,09 oldu.  


Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

TOKİ'den Pamukkale'ye 439 konutluk yeni proje müjdesi!

Ev sahipleri ve kiracılara tebligat uyarısı: Arabuluculukta sakın gözden kaçırmayın! 


Geri Dön