06 / 05 / 2024

istanbul ramazan etkinliği 8 temmuz

istanbul ramazan etkinliği 8 temmuz

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

Tarım Kredi Kooperatif 2022 Ramazan koli içeriğinin kataloğunu yayımladı! İşte 22 Mart 2022 fiyat listesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market 2022 Ramazan koli içeriğinin kataloğunu yayımladı. Peki katalogda hangi ürünler yer aldı? İşte ayrıntılar...

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Innovia 4 mağdurlarından Semaver Haftası etkinliği!

Yarım kalan evlerine yıllardır kavuşamayan Innovia 4 mağdurları farklı bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğin adını Semaver Haftası olarak belirleyen mağdurlar, proje önünde çay içti, simit ve peynir yedi...

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Akfen Holding'ten Ramazan Geceleri etkinliği!

Akfen Holding İncek Loft Projesi'nde "Ramazan Geceleri" etkinliği düzenleyecek. Etkinlik, 7 Haziran ve 14 Haziran'da gerçekleştirilecek.

istanbul ramazan etkinliği 8 temmuz Haberi

istanbul ramazan etkinliği 8 temmuz


Yenikapı Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi ve sonrası Tasavvuf Müziği Dinletisi, Teravih sonrası Abdulbaki Kömür Konseri var.    


Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var.


Feshane Sahne Etkinlikleri’nde İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri, Teravih sonrası ise yine Tasavvuf Müziği Dinletisi var.


Beyazıt Sahne Etkinlikleri’nde İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri, Teravih sonrası yine Tasavvuf Müziği Dinletisi var. 


Ayrıca Beyazıt Devlet Kütüphanesi’nde süren Ramazan Sohbetleri’nde, Mehmet Cemal Çiftçigüzeli saat 18.00’de sohbet edecek..


8 Temmuz 2014-Salı günü (Yarın)


Yenikapı Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi, Tasavvuf Müziği Dinletisi, İftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri var.  Teravih sonrası İbrahim Sadri Şiir Dinletisi var.      ...