06 / 05 / 2024

istanbul spor hastanesi

istanbul spor hastanesi

Tayyip Erdoğan'ın, "kamu ve özel sektör işbirliğiyle hayata geçirilecek 16 şehir hastanesinin imza töreninde, yapılacak spor hastanesi projesinin takibi için" görevlendirdiği Hakan Şükür, konuyla ilgili çalışmasını yaparak, Erdoğan'a sundu.

15 milyara 15 hastane!

Kamu özel işbirliği kapsamında 15 şehir hastanesi bir kamu sağlığı merkezi için ihalesi daha önce tamamlanan mütteahhit firmalarla İstanbul'da 15.73 milyar lira değerinde anlaşma imzalandı....

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Kolin İnşaat'ın İstanbul’da yapımını üstlendiği Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatının durdurulduğuna dair iddialar gündeme geldi. Peki İstanbul Hasdal Şehir Hastanesi’nin inşaatı durdu mu?

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

Senenin ilk çeyreğinde sert dalgalanmalar yaşayan Borsa İstanbul'da, spor şirketlerinin hisselerinde de dalgalı seyir izlendi. Peki Borsa liginin kazananı hangi takım oldu?

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da 2021'de 8 spor tesisi açılacak!

İBB, 2021 yılında kent genelinde devam eden 12 spor tesisinin 8'ini tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

İstanbul'daki iki salgın hastanesi bugün açılıyor!

Salgın ve afet durumlarında kullanmak üzere yapılan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi ile restorasyonu tamamlanan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi bugün hizmete açılacak.

İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nden Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıklaması!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tabelaları asıldı. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, 21 Mayıs günü tam kapasite olarak açılacak...

Rönesans Holding, İstanbul'a 2 yeni sahra hastanesi inşa edecek!

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

İstanbul’un ilk engelsiz diş hastanesi için 10 milyon TL'ye ihtiyaç var!

Marmara Üniversitesi’nin Başıbüyük’te inşaatına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi içerisinde sadece engellilere hizmet verecek diş hastanesi için Devlet Planlama Teşkilatı'ndan 10 milyon TL bütçe sağlandı ancak 10 milyon TL'ye daha ihtiyacı var.

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

istanbul spor hastanesi Haberi

istanbul spor hastanesi



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "kamu ve özel sektör işbirliğiyle hayata geçirilecek 16 şehir hastanesinin imza töreninde, yapılacak spor hastanesi projesinin takibi için" görevlendirdiği AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, projenin detaylarını AA muhabirine anlattı. 


Şükür, konuyla ilgili yaptıkları çalışmanın projelendirmesini Başbakan Erdoğan'a sunduğunu belirterek, sağlığın aktörleri tarafından yapılacak son değerlendirmenin ardından son bir sunum daha yapılacağını söyledi. Şükür, yapılacak olan tesisin adının "Sporcu Sağlık Merkezi" olacağını ifade ederek, bu projenin çok uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve önemli hedeflerinden biri olduğunu kaydetti.


Sağlık Merkezi'nin İstanbul'da olacağını kaydeden Şükür, "Kurulması düşünülen iki yer var. Biri Sancaktepe Samandıra'da, diğeri İkitelli Şehir Hastanesi projesinin içerisinde. İkisi arasında karar verilecek" dedi.


Şükür, devlet hastaneleri ve şehir hastaneleri içinde birimler oluşturulacağını ve o birimlerin İstanbul'daki merkeze bağlı olacağını...