28 / 04 / 2024

istanbul spor liseleri

istanbul spor liseleri

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacağını belirtti.

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

Senenin ilk çeyreğinde sert dalgalanmalar yaşayan Borsa İstanbul'da, spor şirketlerinin hisselerinde de dalgalı seyir izlendi. Peki Borsa liginin kazananı hangi takım oldu?

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul'da 2021'de 8 spor tesisi açılacak!

İBB, 2021 yılında kent genelinde devam eden 12 spor tesisinin 8'ini tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Stadyumlara yeni spor liseleri kuruluyor!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Spor lisesi öğrencisi kendi alanıyla ilgili olmayan çok ders alıyor. Odaklanamıyor. Başka bir branşa da spora da odaklanamıyor. Bununla ilgili düzenlememiz bitti" dedi...

İBB'den İstanbul'a 54 yeni spor tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 40 yeni okul spor salonu ve 14 spor tesisinin inşaatına devam ediyor.

İstanbul'da 80 okul ve 59 okul spor salonu açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan 80 okul ve 59 okul spor salonunun açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı..

İstanbul'da 2018'de 16 spor tesisi açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbullulara spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandırıyor. Bu kapsamda tadilata alınarak baştan sona yenilenen Esenler Spor Kompleksi yeniden hizmete açıldı.

İBB'den İstanbul'daki 220 okula spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş yaptığı açıklamada İstanbul’da sporu geliştirmek için 220 okulun bahçesine kapalı spor salonu yaptıklarını belirtti.

İstanbul Atlı Spor Kulübü ruhsata kavuştu!

İstinye’deki 60 yıllık İstanbul Atlı Spor Kulübü yeni imar planıyla birlikte ruhsata kavuştu. Yeni planda kulüp, bölgenin görüntüsünü de bozacak

İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Üniversitesi'nin ve bölge halkının spor tesisi ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan İstanbul Üniversitesi Avcılar Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı.

İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen araziye ne yapılacak?

Sarıyer İstinye’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

İstanbul Kemah Spor Tesisleri açıldı!

İstanbul Amatör Futbol Liginde mücadele eden Kemah Spor futbol takımı bu hafta sonu yapılan açılışla tesislerine kavuştu.

istanbul spor liseleri Haberi

istanbul spor liseleri

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, “Eğitim, sosyal, sanat ve spor konularında kurumlarla, paydaş olmaya gönüllüyüz. Bunlar suç ve madde bağımlılığını yenecek projelerdir” açıklamasında bulundu.


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami KOÇ ve Ekibine, Avcılar’da yapılacak olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi hakkında  bilgi veren Başkan Dr. Handan TOPRAK BENLİ, şunları söyledi: “Göreve gelir gelmez Spor Müdürlüğü’nü kurduk. Bu kapsamda İlçemizde büyük bir spor tesisi yapıyoruz. Spor Lisesi’ni de tamamlayıp Milli Eğitim  Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Ayrıca Avcılar’ın her mahallesinde insanların spor yapacağı tesisler oluşturacağız.” 


İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami KOÇ da ziyaret ettikleri her ilçenin ihtiyaç analizini çıkardıklarını belirterek, “Temel...