21 / 05 / 2024

İstanbul spor tesisler

İstanbul spor tesisler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbullulara spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandırıyor. Bu kapsamda tadilata alınarak baştan sona yenilenen Esenler Spor Kompleksi yeniden hizmete açıldı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Borsa İstanbul’da en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri arasında geçen ayın en fazla kazandıran şirketi Galatasaray oldu. Galatasaray, yatırımcılarına ağustos ayında yüzde 30,14 oranında getiri sağlayarak en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

2023'ün ilk çeyreğinde Borsa İstanbul'da en çok kazandıran spor şirketi açıklandı! Borsa liginin kazananı hangi takım?

Senenin ilk çeyreğinde sert dalgalanmalar yaşayan Borsa İstanbul'da, spor şirketlerinin hisselerinde de dalgalı seyir izlendi. Peki Borsa liginin kazananı hangi takım oldu?

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Sultangazi'ye gençlik ve spor merkezi inşa edilecek!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesi’ne gençlik ve spor merkezi kazandırıyor. Proje aşamasının tamamlandığı merkezin inşası yakın zamanda başlayacak. 

Güngören Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Güngören'deki spor yatırımlarını inceledi...

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

İBB'den 10 okula daha yeni spor salonu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, halkın ihtiyaç duyduğu modern, nitelikli ve ulaşılabilir spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. İnşaatı tamamlanan 10 spor salonu, yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerin ve İstanbulluların kullanımına açılacak.

İstanbul spor tesisler Haberi

İstanbul spor tesisler


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen ve 2016'ya kadar Esenler Belediyesi tarafından "Kemer Spor Kompleksi' olarak hizmet veren tesiste geniş çaplı bir tadilat çalışması yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, baştan sona yenilenen tesis yeni yüzü ve yeni branşlarıyla İstanbulluların hizmetine açıldı.

YENİLENEN TESİS 11 BRANŞTA SPOR SEVERLERİN HİZMETİNDE


Bakım ve onarıma alınan Esenler Spor Kompleksi’nin spor salonu ve yüzme havuzu dahil birçok bölümü yeniden inşa edildi. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yüzme havuzu, spor salonu, uzak doğu sporları için yeni alanlar, stüdyo derslikler ve okçuluk salonları tesise kazandırıldı. 


İnşaat çalışmaları tamamlanıp çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra gerekli testlerden başarıyla geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler Spor Kompleksi; yüzme, basketbol, voleybol, tekvando, karate, okçuluk, step-aerobik, pilates, fitness, güreş ve fittoman...