25 / 07 / 2024

İstanbul tanıtımları

İstanbul tanıtımları

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’na devredilen “Howtoistanbul.com sitesi yayına başladı. İngilizce ve Türkçe yayın yapan “howtoistanbul.com”, kullanıcılarını panoramik bir İstanbul görüntüsü ile karşılıyor

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

İstanbul'da Mülk Edinme Rehberi 23 Aralık'ta tanıtılacak!

İstanbul’da Mülk Edinme Rehberi’nin tanıtılacağı toplantı 23 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

'Gayrimenkulde tanıtım'a devlet politikası önerisi!

GABORAS'a, Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal ve WMG Advisors Gayrimenkul Yatırımları Direktörü Didem Erendil, “Gayrimenkulde Yabancı Yatırımcı İlgisi” ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul sektöründe proje tanıtımları online satış ofislerinden yapılacak!

Reagroups Gayrimenkul Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, gelişen şartlarda gayrimenkul sektöründe proje tanıtımlarının online satış ofislerinden yapılacağını ifade etti...

Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracata yönelik devlet yardımları açısından 2019'un "altın yıl" olduğunu dile getirerek, "Yurt dışı ofis kiraları ve tanıtım faaliyetlerine 170 milyon lira destek ödemesi yaptık." dedi...

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

Büyükyalı İstanbul Almanya’yı iyi yaşamla tanıştırıyor!

Büyükyalı İstanbul, Almanya Düsseldorf'ta gerçekleştirilen “Evim Türkiye Fuarı” ile Avrupa’da yaşayan ve Türkiye’den ev sahibi olmak isteyen Türkler ile yabancı yatırımcıları “iyi yaşam”la tanıştırıyor. 

Trios 2023 Gaziantep'te tanıtılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalbindeki İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan, sanayi ve lojistiğin modern merkezi TRİOS 2023, 4-7 Ekim 2018 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda tanıtılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı, Dünya Havacılık Forumu'nda tanıtılacak!

İGA şirketi tarafından, Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatının Brezilya'da düzenlediği Dünya Havacılık Forumu'nda, İstanbul Yeni Havalimanı da tanıtılacak.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

İstanbul tanıtımları Haberi

İstanbul tanıtımları


İstanbul Valiliği’nin, “Dijital Platform Projesi” sonucu ortaya çıkan, yönetimi İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’na devredilen “Howtoistanbul.com sitesi yayına başladı. İngilizce ve Türkçe yayın yapan “howtoistanbul.com”, kullanıcılarını panoramik bir İstanbul görüntüsü ile karşılıyor İstanbul’un ilk resmi web sitesi olma özelliğine sahip “Howtoistanbul.com”, kente ilişkin tüm hizmetleri bir çatı altında topluyor. Kente gelecek yabancı ziyaretçi sayısını artırmaya yönelik hazırlanan sitede, İstanbul’un uluslararası platformlarda tanıtımı...