17 / 05 / 2024

istanbul taşınan sayısı

istanbul taşınan sayısı

İstanbul Avrupa Yakasında taşınma sayısı geçtiğimiz senenin ilk dokuz ayına göre yüzde 16 yükselişle 426 bin 408 oldu. En büyük artış yüzde 19 ile Beylikdüzü, yüzde 15 ile Büyükçekmece'de kaydedildi.

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'da konut sayısı değişti! 478 adet konut ve 27 adet dükkan olacak! 

Emlak Konut GYO projelerinden Gölyaka İstanbul projesinde hem konut hem dükkan sayısı değişti. İşte o son dakika gelişmesi...

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı yüzde 80,3 oranında yükseldi

Türkiye’de geçen sene trafiği kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki seneye oranla yüzde 80,3 yükselerek 2 milyon 290 bin 280 oldu. Bu dönemde 31 bin 721 taşıtın ise kaydı silindiği belirtildi. Böylelikle trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısı 2 milyon 258 bin 559 artış gösterdi.

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Türkiye'de 120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı!

Kartal Belediyesi, Kartal Kent Konseyi ve ayrıca, Jeofizik Mühendisleri Odası iş birliği ile Kartal’da ‘Deprem ve Kentsel Dönüşüm Paneli’ düzenlendi. Panelde, konuşan Prof. Dr. Eyidoğan, “120 yılda depremlerden hayatını kaybedenlerin sayısıyla 6 Şubat'ta hayatını kaybedenlerin sayısı aynı” dedi.

Otomotiv piyasasında alışılmadık artış! Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı bir yılda yüzde 86,2 arttı!

Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan sıfır otomobil sayısı 2022’nin aynı ayına kıyasla yüzde 86,2 oranında, toplam taşıt sayısı yüzde 110,6 oranında arttı. Ocak-ağustos ayları arasında trafiğe kayıtlar 804 bin 993’ü otomobil olmak üzere toplam 1 milyon 525 bin 213 adeti buldu.

İstanbul'daki yabancı sayısı 6 yılda 2 katına çıktı! Megakentte 1 milyon 147 bin yabancı yaşıyor! 

2017'de konut satışı karşılığı vatandaşlık verilmeye başlanmasından sonra İstanbul’da yaşayan yabancı sayısı 6 yılda 2 kat arttı ve 1 milyon 147 bin oldu. İŞte ayrıntılar...

TÜİK açıkladı! Trafiğe kaydı olan taşıt sayısı nisan ayında azaldı!

TÜİK verilerini açıkladı. Bu verilere göre, trafiğe kaydı yapılan araç sayısı nisanda azaldı. İşte detaylar!

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

THY'nin yolcu sayısı yüzde 31 arttı! Nisan ayında 6,5 milyon yolcu taşıdı!

Türk Hava Yolları (THY), Nisan ayında 6,5 milyon yolcu taşıyarak, yolcu sayısını bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 31 artırdığını açıkladı.

İstanbul'da satılmayı bekleyen konut sayısı Şubat'ta yüzde 49 arttı!

Endeksa, Şubat ayında yaşanan deprem felaketi sonrası İstanbul ilçelerindeki satılık konut piyasasını masaya yatırdı. Şubat ayında mega kent İstanbul’da satılmayı bekleyen konut sayısı yüzde 49 arttı.

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısı değişti! 

Emlak Konut GYO Batıyakası 1. Etap'ta konut sayısının değiştiğini duyurdu. İşte ayrıntılar ve yeni konut sayısı...

istanbul taşınan sayısı Haberi

istanbul taşınan sayısı

İstanbul Avrupa Yakası’nda, okullarda yeniden yüz yüze eğitime geçilmesinin de etkisiyle, ocak-eylül süresinde 24 yaş altı yeni elektrik abone sayısı yüzde 45,2 yükseldi ve 38 bin 449 oldu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; CK Enerji Boğaziçi Elektrik tarafından gerçekleştirilen açıklamada, şirketin 2016'dan bu yana düzenli şekilde hazırladığı Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nun 2021'e ait dokuz aylık sonuçları belli oldu. 

Rapora göre, geçtiğimiz senenin ocak-eylül döneminde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisinin etkisiyle büyük ölçüde ertelenen taşınma hareketi bu senenin aynı döneminde yeniden arttı. İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma sayısı söz konusu dönemde geçtiğimiz seneye kıyasla yüzde 16 yükselerek 426 bin 408 oldu. 

Söz konusu dönemde satılık ve kiralık gayrimenkule olan talep CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in yeni abonelik rakamlarında da görüldü. Okullarda yeniden yüz...