05 / 05 / 2024

istanbul tasırım bienali

istanbul tasırım bienali

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, 1. İstanbul Bienali 100+ 100 Programı'na katılan firmalar Sinpaş GYO, Türpaş, Orjin Deri, Network ve Liba Laboratuarları'na teşekkür etti...

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Hasanoğlu'ndan Kanal İstanbul bölgesine 100 milyonluk yatırım!

Hasanoğlu İnşaat, 45 kilometrelik Kanal İstanbul güzergahında 100 milyon TL’lik yatırım yaptı. 

Başbakan Yıldırım: Kanal İstanbul'a bu yıl içinde başlıyoruz!

Başbakan Yıldırım, "Nihayet İstanbul'un çılgın projesi, Kanal İstanbul'a da bu yıl içinde başlıyoruz." dedi.

Başbakan Yıldırım: İstanbul'da 1.023 kilometre metro hedefimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un genelinde bin 23 kilometre raylı sistem, metro, hafif raylı metro yapma hedefimiz var. " dedi.

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 60 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Yıltic Yıldırım Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yıltic Yıldırım Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Okan Yıldırım tarafından 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 20 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Motto İstanbul: Güneşli'de yatırım fırsatı!

"Güneşli'de yatırım fırsatı" sloganıyla basına tanıtılan Motto İstanbul projesinde konut teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daireler 387 bin TL'den alıcılarını bekliyor.

İstanbul’da konut yatırımının geri dönüşü dünya şehirleriyle aynı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu olarak faaliyet gösteren endeksa.com’un verilerine göre İstanbul’da konut yatırımının geri dönüş süresi 21 yıl. İstanbul, geri dönüş süresinde Madrid, Kopenhag ve Brüksel ile aynı seviyede.

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çanakkale Otoyol Ve Köprüsü İnşaat Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 64 milyon TL sermaye ile açıldı.

istanbul tasırım bienali Haberi

istanbul tasırım bienali
İstanbul Sanat ve Kültür Vakfı tarafından ilki gerçekleştirilen İstanbul Tasarım Bienali 100+100 Programı'na katılan firmalara teşekkür edildi. Firmalar asında başta Sinpaş GYO olmak üzere, Orjin Deri, Türpaş, Liba Laboratuarları ve Network...