29 / 04 / 2024

İstanbul Televizyonu

İstanbul Televizyonu

1971 yılında İstanbul Televizyonu'nun temeli Çamlıca Tepesi'nde temeli atılmış. 5 bin 400 metrekarelik bir saha üzerinde yayılacak olan verici istasyonu ile İstanbullular Ankara'dan naklen yayın izleyebilecekmiş.

İşte Vestel’in en pahalı televizyonu! 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vestel’in en pahalı televizyonu belli oldu. Televizyon alacakların yerli markalar arasındaki ilk tercihlerinden Vestel’in o televizyonunun fiyatı belli oldu. İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Samsung’un piyasayı sallayan televizyonu 65" OLED 4K S95B 3500 TL indirimde! 4 şubat 2023 fiyat listesi…

Samsung’un piyasayı sallayan televizyonu 65" OLED 4K S95B 3500 TL indirimle satılıyor. İşte 4 şubat 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" 4K Smart Android TV’nin fiyatı açıklandı. Zengin Android dünyası ve renk geliştirme teknolojisi ile mükemmel renkler sunan televizyonun özellikleri neler…

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

İstanbul 3. havalimanı Hollanda’yı korkuttu!

Yapımı süren İstanbul Yeni Havalimanı'nı masaya yatıran Hollanda devlet televizyonu Nos TV, bu havalimanının Amsterdam Schiphol için büyük bir tehdit oluşturduğunu itiraf etti.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

İş Bankası Güneşli'deki binasını Sun Turizm'e sattı!

İş Bankası'nın iştiraki Iş Gayrimenkul'ün sahibi olduğu ve bankanın operasyon merkezi olarak kullanılan bir dönem Sabah Gazetesi ve ATV Televizyonu'nun eski merkezi olan İstanbul Küçükçekmece Güneşli'deki bina satıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

1971 yılında Çamlıca'da İstanbul Televizyonu ve Verici Tesisleri'nin temeli atılmış!

1971 yılında İstanbul Televizyonu'nun temeli Çamlıca Tepesi'nde temeli atılmış. 5 bin 400 metrekarelik bir saha üzerinde yayılacak olan verici istasyonu ile İstanbullular Ankara'dan naklen yayın izleyebilecekmiş.

İstanbul Televizyonu Haberi

İstanbul Televizyonu



İSTANBUL Televizyonu'nun temeli gizlice atıldı


Bir ayda yurda 90 bin televizyon getirildi.


  YILLAR boyu ''Kuruldu'', ''Kurulacak'' söylentileri sürüp giden İstanbul Televizyonu'nun dün nihayet Çamlıca Tepesi'nde gizlice temeli atılmıştır.


  Törensiz temel atmada, inşaatı yapacak olan müteahhit firmanın mühendisi ile işçiler ve bazı meraklılar hazır bulunmuşlardır.

  Dünyanın en geri kalmış şehirlerinden sonra güçlü bir televizyon istasyonuna sahip olacak Türkiye'de bu basit temel atmanın tek özelliği, bir koçun kurban edilmesi olmuştur.

  İlk planda 5.400 metrekarelik bir saha üzerinde yayılacak olan verici istasyon, önümüzdeki yıl 9.000 metrekarelik bir alan kaplayacaktır. İlk kısım inşaat bu yılın ağustos ayı sonunda bitirilmiş olacak ve İstanbullular, ekimden...