06 / 05 / 2024

istanbul Temel Afet Bilinci Eğitimi

istanbul Temel Afet Bilinci Eğitimi

“Temel Afet Bilinci” eğitim semineri, Kayışdağı Lions Ataevi Sosyal Hizmet Merkezi Konferans Salonu’nda verildi. Afetlerde yapılması gerekenlerin paylaşıldığı eğitim, soru ve cevapların ardından son buldu.

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

İstanbul afet dirençli bir şehir yapılabilir mi? Nasuh Mahruki 8 maddede sıraladı!

AKUT eski Yönetim Kurulu Başkanı, Nasuh Mahruki, X sosyal medya hesabından, İstanbul'un afet dirençli bir şehir haline getirmek için yapılması gerekenleri 8 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İstanbul Finans Merkezi Temel Yasası'nda sona gelindi!

2 seneden beri çalışmaları sürdürülen İstanbul Finans Merkezi Temel Yasası’yla ilgili çalışmalarda sona gelindi. Teklifin en geç bu Haziran'a kadar Meclis'te olması hedefleniyor. Burada faaliyette bulunacak şirketler oldukça yüksek vergi muafiyetlerinden faydalanacak...

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'da temel atma töreni yok!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un temel atma tarihinin açıklanmasına ilişkin konuştu. "Temel atma töreni diye bir şey yok" diyen İmamoğlu, "Temel atma işi, aslında bir yol yapımı. Kanal ile uzaktan yakında ilgisi yok" dedi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KaramollaoğSaadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi ile ilgili olarak hükümetle görüşme talebinde bulunmayacaklarını söyledi.

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’na Kanal İstanbul sunumu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu, Kanal İstanbul konusunda ayrı ayrı bilgilendirdi.  

İstanbul Temel Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Temel Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bakırcı ve Şükrü Yeşilağaç ortaklığında kuruldu. 

Tekirdağ Ergene’de Temel Afet Bilinci eğitimi verildi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilgili personellere “Temel Afet Bilinci ve Yapısal Olmayan Tehlikelerin Azaltılması” konularında “Eğitmen” eğitimi verildi

Piyalepaşa İstanbul temel atma töreni 6 Mayıs'ta!

Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi “Piyalepaşa İstanbul” temellerini atıyor. Temel atma töreni Piyalepaşa İstanbul proje arazisinde 6 Mayıs Cuma günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek.

Ataşehir Belediyesi'nden Temel Afet Bilinci eğitimi!

Ataşehir AKOM ve Ataşehir Belediyesi AKUT Enstitüsü işbirliğiyle 1-7 Mart “Deprem Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, ilçe sınırlarındaki 5 bin 368 ilköğretim ve lise öğrencisine “Temel Afet Bilinci” eğitimleri verildi.

istanbul Temel Afet Bilinci Eğitimi Haberi

istanbul Temel Afet Bilinci Eğitimi



Ataşehir Belediyesi ve Kayışdağı Lions Ataevi işbirliği ile "Temel Afet Bilinci" eğitim semineri 27 öğrenci ve 10 velinin katılımıyla gerçekleştirildi.


İlkokul düzeyinde okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen “Temel Afet Bilinci” eğitim semineri, Kayışdağı Lions Ataevi Sosyal Hizmet Merkezi Konferans Salonu’nda verildi.

Düzenlenen eğitim seminerinde ilkokul öğrencilerine, deprem öncesi ve sonrasında alınması gereken önlemler hakkında bilgi verildi.

Eğitimde öğrencilere olası afet hallerinde neler yapmaları gerektiği aktarılarak sınıf içerisinde küçük tatbikat uygulaması da yaptırıldı.

Afetlerde yapılması gerekenlerin paylaşıldığı eğitim, soru ve cevapların ardından son buldu.



Ataşehir...