16 / 05 / 2024

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi son durum

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi son durum

Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu, başlangıcı İSTOÇ olmak üzere, İstanbul'u uluslararası ticaret merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Dernek İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi (İSTİM) ile 15 bin kişilik istihdam sağlamayı hedefliyor.

İstanbul Yari Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yari Dış Ticaret Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Mohsen Yarı tarafından kuruldu.

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hamvatan İstanbul E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile ensıeh Arabahmadı ve Jahangır Lotfıaeshaghı ortaklığında kuruldu.

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rupert Charles H.Ferard tarafından açıldı.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prestıge İstanbul İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Afshın Karbaschıan ve Shahrzad Namazıan tarafından kuruldu.

Varlık Turizm Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Varlık Turizm Ticaret Ve İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 6 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yeni Serhat İnşaat Otomotiv İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeni Serhat İnşaat Otomotiv İthalat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Harman İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Harman İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yeterler Group Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yeterler Group Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Shams Alwaleed Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Shams Alwaleed Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 3 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Hattat Air Ticaret ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Hattat Air Ticaret ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi son durum Haberi

İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi son durum


Ev ve Mutfak Eşyaları Federasyonu (EVFED), başlangıcı İSTOÇ olmak üzere, İstanbul'u uluslararası ticaret merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Dernek İstanbul Ticaret ve İhracat Merkezi Projesi (İSTİM) ile 15 bin kişilik istihdam sağlamayı hedefliyor. 


2016 sonunda başlayacak 

İstanbul'un, özellikle Kuzey Afrika, Orta Asya, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa başta olmak üzere bölgesinin ticaret ve ihracat merkezi haline getirilmesinin hedeflendiği projenin 2016 sonuna kadar İSTOÇ'ta hayata geçirilmesi planlanıyor. EVFED Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, "Projenin başlangıç noktası olarak İSTOÇ'u belirledik. Fakat daha sonra Tekstilkent, MASKO gibi yerleşkeler de projeye dahil edilerek bir nevi 'fuar şehri'ni kuracağız" dedi. Projenin ülke ekonomisine başlangıçta 5-10 milyar dolar ihracat katkısı yapmasını planladıklarının altını çizen Erdoğan, ilk başta 1000- bin 500 kişiye istihdam kapısı açacak projenin,...