27 / 04 / 2024

istanbul ticari projeler

istanbul ticari projeler

Büyüme oranı ile doğru orantılı artan ticari projeler hem inşaat üreticilerini hem de yatırımcıların iştahını kabartıyor. şirketlerin profil ve vizyonlarının genişlemesi ve bu vizyonları karşılayamaz hale gelmesi ticari projeler olan ihtiyacı artırıyor.

Araplar İstanbul'un ticari gayrimenkul fırsatlarının peşinde!

İstanbul dünya gayrimenkul piyasasının yıldızı… Değişik yabancı araştırma şirketlerinin anketlerinde, değerlendirme raporlarında ilk sıralarda...

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Yatırımcılar, İstanbul'da ticari gayrimenkule yöneldi!

Ticari gayrimenkul yatırımında da hareketlilik devam ediyor. Uzmanlara göre, kentte ticaret devam ettiği sürece, gayrimenkul sektörünün hareketliliği de bitmeyecek.

İBB, İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanları kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinde yer alan ticari alanları işletmeye verecek. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Cer İstanbul projesinde ticari ünite sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Cer İstanbul'un T1 bloğunda ticari ünite sayısı değişti. İşte ayrıntılar ve Emlak Konut GYO'nun açıklaması...

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den İstanbul'a 15 bin konut ve ticari ünite geliyor! Milyonlara son dakika müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında mega kent İstanbul'da 12 bin 73 konut ve ticari ünitenin inşaatı devam ettiğini yaklaşık 15 bin konut ve ticari ünitenin proje çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Güngören'de 1565 konut ve 55 ticari ünitenin temeli atıldı!

Güngören Belediyesini ziyaret edip, ilçe genelinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Güngören 1565 Konut ve 55 Ticari Ünite'nin İlk Etap Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanlar yıllık 26.8 milyon TL'ye işletmeye verilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminali'nin ticari alanlarını işletmeye verecek.

Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul'da projeler tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ve Kanal İstanbul'un projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

istanbul ticari projeler Haberi

istanbul ticari projeler

Türkiye'nin büyüme oranı ile doğru orantılı artan ticari projeler hem inşaat üreticilerini hem de yatırımcıların iştahını kabartıyor. Şirketlerin profil ve vizyonlarının genişlemesi ve eski binaların bu vizyonları karşılayamaz hale gelmesi ticari projelere olan ihtiyacı artırıyor. İstanbul gibi büyük şehirlerde belli iş merkezi lokasyonlarına sıkışmış olan ofis yapıları, alt yapıları yenilenen farklı bölgelerde de alıcı buluyor. Değerleme uzmanları, ofis projelerinin konut projelerine göre gerek yatırımcısına gerekse kullanıcısına daha fazla avantaj sağladığı konusunda hem fikir. Tabi ki doğru lokasyonda, markalı ve popülaritesini kaybetmeyecek projeler üreten firmaları seçenler daha kazançlı çıkıyor. Çalışma hayatında ofis bir ihtiyaçtır ama herkesin ofis anlayışı farklıdır. Kimisi 5000 m2'lik bir alanda, tüm çalışanların bir arada bulunduğu, CEO'ların ayrı CFO'ların ayrı katlarda olduğu merkezleri kendisine ofis olarak seçer,...