01 / 05 / 2024

istanbul trafik çözümü

istanbul trafik çözümü

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, minibüslerle ilgili farklı bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Adeta bir VIP minibüs hizmeti veren, daha kısa mesafede yolcu taşıyan bir sistem öngörülüyor" dedi...

İstanbul'daki trafiğin nedeni plansız yapılaşma mı?

Nüfusu 13 milyonu aşan İstanbul ’da trafik karmaşası her geçen gün daha da büyüyor. Uzmanlar zaman zaman durma noktasına gelen trafiği, engellenemeyen plansız yapılaşmaya bağlıyor.

İstanbul'da 9 noktaya cep otogarı yapılacak!

Esenler Otogarı ve çevresinde trafiği rahatlatacak projeler geliştiriliyor. Avrupa ve Anadolu Yakası'nda 9 farklı noktaya cep otogarları yapılacak olan projede ilk olarak Alibeyköy TEM bağlantı yolu üzerinde başlanacak

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

İstanbul'un trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Ben İstanbul'un trafik sorununu çözerim diyebilir misiniz?" sorusuna, "Evet çözerim. Yani mütevazı olmaya gerek yok ben bu işi yaparım. Trafik sorununun çözümü raylı sistemin artırılmasından geçiyor" dedi...

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Hasan Şimşek: Karma projeler trafiğe çözüm olabilir!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, tüm dünyada yükselen trend ofis, konut ve alışveriş merkezinin bir arada sunulduğu yeni nesil karma projelerin metropollerdeki trafik sorununa çözüm olabileceğini dile getiriyor.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

Riskli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıva!

Yangın riski oluşturan ve hastalıklara sebep olan petrol türevli yalıtım malzemelerine karşı çözüm termoşap ve termosıvada. Termoşap ve termosıvanın terleme ve küfe karşı kesin çözüm sağladığı belirtildi.

Elazığ 23 çözüm planıyla marka şehir olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz, "23 çözüm planıyla Türkiye'nin marka şehirleri arasına girmesini hedefliyoruz." dedi. İşte Mücahit Yılmaz'ın açıklaması:

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

Ulaşımda kesin çözüm Monoray-Metro!

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere; büyük kentlerde yaşanan ulaşım sorununa çözüm konusunda uzmanlar farklı görüş sergiliyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 25 Nisan'da!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

istanbul trafik çözümü Haberi

istanbul trafik çözümü


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Meclis Salonu'nda yaptığı sunumla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2013 Faaliyet Raporu'nu açıkladı. 


Kadir Topbaş, İstanbul'un, küresel ölçekte sorumluluk taşıyan, dünyanın önemli bir merkezi olduğunu söyledi. Türkiye'de yerel yönetimlerin öneminin arttığını dile getiren Topbaş, İstanbul'u, dünyanın takip ettiği bir kent yapmak için çalıştıklarını kaydetti.


Nitelikli bir kent ortaya çıkarmak adına yatırım planları yaptıklarını anlatan Topbaş, "İstanbul'un gelecek 5 yılını şekillendirmek için İstanbul bize yetki verdi. Yaptığımız çalışmalarda eksiklikler olması durumunda her zaman tenkide açığız. Bize gelen her öneriyi değerlendireceğiz çünkü bu kente beraber hizmet edeceğiz" diye konuştu.  


İstanbul'da ulaşımda önemli yatırımlar yaptıklarını anlatan Topbaş, şunları kaydetti:


"Bütçemizin yüzde 55'ini ulaşıma yatırıma ayırdık. 10 yılda İstanbul'da ulaşıma yapılan yatırım miktarı 32 milyar lira. Bunun 15 milyarı metroyla ilgili....