28 / 07 / 2024

istanbul Tüpgeçit Projesi ihalesi

istanbul Tüpgeçit Projesi ihalesi

Topkapı ile 4. Levent'i birbirine bağlayacak, 1 milyar dolara mal olacak İstanbul Metrosu ve 700 milyon dolara mal olacak Tüpgeçit Projesi ihaleye çıkarılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Deprem tehdidi altındaki İstanbul Türkiye’nin yarısını finanse ediyor!

Yılın ilk dokuz ayında merkezi yönetim bütçe gelirlerinin yarısı, beklenen büyük depremin tehdidi altındaki İstanbul’dan sağlandı. Geliri kendisine yapılan harcamanın da altında kalan 67 il ise bütçeye açık üretti.

Borsa İstanbul tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugün yüzde 2,92 değer kazanarak işlem gününü 7.941,73 puanla tamamladı. İşte ayrıntılar...

1,3 milyon yolcuya hizmet verecek Büyük İstanbul Tüneli 2028'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin 2028'de açılmasını planladıklarını ve 1,3 milyon yolcuya hizmet vereceği öngörüsünde bulunduklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul Türkiye'nin denizlerdeki hakimiyetin artıracak!

Meclis Bütçe görüşmelerinde önümüzdeki yıllara ilişkin yapılacak planlamaları anlatan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul'un önemine değindi. 

Kanal İstanbul Türkiye’ye yüzyıllarca gelir sağlayacak!

Kanal İstanbul projesine olan karşıtlık, İstanbul’un ve İstanbulluların güvenliği ve sağlığının yanı sıra, temeli olmayan siyasi bir söylem olarak ön plana çıkıyor. Peki Kanal İstanbul neden yapılmalı?

Adil Karaismailoğlu'ndan 3 katlı büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul'da yapılacak olan üç katlı tünel projesiyle ilgili sorulan soru üzerine, orada E-5 altından gidecek raylı sisteme öncelik vereceklerini dile getirdi.

Kanal İstanbul Türkiye'nin güç eksenini değiştirecek!

Kanal İstanbul projesine yönelik yorum yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kanal İstanbul'un güç eksenini Türkiye'nin lehine değiştireceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul Türkiye'ye tarihi damgasını vuracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin Türkiye'ye tarihi damgasını vuracağını söyledi.

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

Kanal İstanbul Türkiye'nin dünyadaki gücünü artıracak!

Yaz aylarından başlanılması planlanan Kanal İstanbul projesine yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile Türkiye'nin dünya genelinde güç ve etkinliğinin artıracağını dile getirdi. 

istanbul Tüpgeçit Projesi ihalesi Haberi

istanbul Tüpgeçit Projesi ihalesi



Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre;  1990 yılında Topkapı ile 4. Levent'i birbirine bağlayacak, 1 milyar dolara mal olacak İstanbul Metrosu ve Kocamustafapaşa ile Söğütlüçeşme arasında yapılacak, 700 milyon dolara mal olacak Tüpgeçit Projesi ihaleye çıkarılacakmış.



Haberin devamı için...