19 / 05 / 2024

İstanbul ve Anadolu ciro endeksleri

İstanbul ve Anadolu ciro endeksleri

AYD Başkanı Hakan KODAL, "Kurban Bayramı’nın ve mevsimin etkisiyle Ekim Ciro Endeksi 2012’de zirveye ulaştı" dedi...

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eğiste Hadimi Viyadüğü Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini birbirine kesintisiz bir şekilde bağlayarak seyahat dakikasının 20 kısalacağını açıkladı.

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesinde hayata geçireceği projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak.

TOKİ Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak...

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

İstanbul’daki halka açık AVM’lerin piyasa değerlerini bir hafta boyunca her gün açıkladık. İstanbul’un şampiyonu Akasya AVM oldu. Peki İstanbul ve Anadolu şehirlerindeki halka açık AVM'lerin hangisinin fiyatı ne kadar?

AVM'lerin hem ziyaretçileri hem ciroları arttı!

Alışveriş merkezleri kış aylarında doldu taştı. İstanbul ve Anadolu’daki AVM’lerin hemen hepsinin hem ziyaretçi sayısında hem de ciroları arttı. Ciro artışında kampanyaların yanı sıra sosyal etkinliklerin katkısı da büyük.

Anadolu'da gayrimenkul fiyatları artacak!

İstanbul ve büyük şehirlerden kaçış aynı zamanda gayrimenkul sektörünü de yakından ilgilendiriyor. Anadolu'daki illerde gayrimenkul sektörünün canlanması, fiyatların artması bekleniyor.

İstanbul Defterdarlığı'ndan satılık ve kiralık 3 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kadıköy Emlak Müdürlüğü ve Kartal Emlak Müdürlüğü tarafından satılık ve kiralama ihaleleri ilanı yayınlandı..

İlçe ilçe Anadolu Yakası konut fiyatları!

Konut ve ulaşım projelerinin her geçen gün arttığı İstanbul'un Anadolu Yakası'nda fiyatlar yükselişini sürdürüyor. Bölgedeki konut fiyatları sizler için araştırıldı...

Markalı konutta Anadolu sürprizi!

Gayrimenkul alıcısı artık yatırımlarını sadece İstanbul ve çevresi değil, gelişen pek çok Anadolu ilini göz önüne alarak yapıyor. Markalı konut geliştiricilerin radarında da büyük potansiyele sahip bu iller var..

İstanbul ve Anadolu ciro endeksleri Haberi

İstanbul ve Anadolu ciro endeksleri

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından oluşturulan AVM Endeksi’nin Ekim ayı sonuçları açıklandı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi, Kurban Bayramı’nın da etkisi ile Eylül ayına göre %14, 2011 yılı Ekim ayına göre ise %8,8’lik artış göstererek 149 puanla 2012 yılının en yüksek değerine ulaştı. 

İstanbul ve Anadolu ciro endeksleri hem 2012 Eylül ayına göre hem de 2011 Ekim ayına göre önemli artışlar gösterdi. İstanbul ciro endeksi, geçtiğimiz Eylül  ayına göre %10,0; 2011 yılı Ekim  ayına göre ise %3,6’lık artış göstererek 143 puana ulaştı. Anadolu ciro endeksi ise geçtiğimiz Eylül  ayına göre %17,6; 2011 yılı Ekim  ayına göre %14,1’lik artış ile 154 puana ulaştı.


Tüm Kategorilerde Cirolar Yükselmeye Devam Ediyor…


Hem geçtiğimiz Eylül ayına göre hem de...