02 / 05 / 2024

istanbul yağış

istanbul yağış

İstanbul'da özellikle Boğaz'ın etrafında etkili olan gök gürültülü yağış ve fırtına nedeniyle 18 evin çatısı uçtu.

İstanbul'da kara ile deniz birleşti!

İstanbul'da lodos nedeniyle deniz karayla birleşti. Seyir halindeki araçlar su altında kalırken Caddebostan'da lodos dehşeti yaşandı. Trafik Kontrol Merkezi yetkilileri 'sahil yolunu kullanmayın' uyarısı yaptı.

İstanbul'da yağış trafiği aksatıyor!

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar etkili olan yağış, zaman zaman trafiği aksatıyor.Sabah saatlerinde Avrupa yakasında etkili olan yağış nedeniyle yer yer trafik aksıyor.

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı!

İstanbul için şiddetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve de AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre, bu gece yarısından itibaren İstanbul şiddetli yağışların etkisi altına girecek.

İstanbul'u sağanak vurdu!

Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda kavşaklarda ve yol kenarında biriken su birikintileri araç geçişlerini zorlaştırdı. Sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağış bir çok ilçede etkili oldu.

İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu!

İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu. Yağıştan dolayı yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe sahil yolunda kavşaklarda ve yol kenarında biriken su birikintileri araç geçişlerini zorlaştırdı.

İstanbullular dikkat! Yağışlar ne kadar sürecek?

Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara' nın doğusu, İç Ege, Göller yöresi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Çankırı, Sivas, Eskişehir ve Ankara çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'daki şiddetli yağış Atatürk Havalimanı'ndaki seferleri etkiledi!

Şiddetli yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndaki bazı uçak seferleri gecikmeli olarak yapıldı; bazıları da iptal edildi. Binlerce yolcu uçak içerisinde bekletilirken, pilotlar da kalkış yapabilmek için hava şartlarının normale dönmesini bekledi.

İstanbul'da etkili yağışın ardından temizlik çalışması yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, şehri etkisi altına alan yağışın ardından ana araterler, çevre yolları, kavşak ve yollarda tıkanan yağmur suyu kanalları ve mazgalların temizliğine başladı.

İstanbul 3 gündür yağışa teslim!

İstanbul 3 gündür yağışa teslim oldu. İstanbul'u 3 gündür etkisi altına alan yağış, Beykoz, Üsküdar, Ümraniye, Sarıyer Şişli, Kağıthane ve Başakşehir başta olmak üzere birçok ilçede yaşamı olumsuz etkiliyor.

İstanbul'da yağış zor anlar yaşattı!

İstanbul'da yağış zor anlar yaşattı. İstanbul'da bugün öğle saatlerinde başlayan sağanak nedeni ile yayalar zor anlar yaşarken, bazı yerlerde de su taşkınları nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

İstanbul'da yağış uyarısı!

İstanbul'da yağış uyarısı yapıldı. İstanbul'da Sarıyer, Beykoz, Sultangazi, Eyüp, Şişli ve de Gaziosmanpaşa ilçeleri başta olmak üzere il genelinde, gök gürültülü sağanağın etkili olacağı bildirildi.

İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu!

İstanbul'da şiddetli yağış etkili oldu. Gün boyu baraj havzalarına düşen yağış miktarı açıklandı. Buna göre, Büyükçekmece'de metrekareye 60, Terkos'ta 27, Sazlıdere'de 22 kilogram yağış düştü.

İstanbul'a hortum uyarısı!

İstanbul'a hortum uyarısı yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da yarın metrekareye 15 - 50 kilogram yağış düşmesi beklenirken, yağış dışında bir de hortum uyarısında bulunuldu.

İstanbul'a sağanak yağış uyarısı!

Sabah saatlerinde Trabzon ve Rize, öğleden sonra Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Bursa, Bilecik ve Kütahya, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın kuzey ve doğusunun sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor...

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi açıldı!

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaklaşık 25 milyon avro yatırımla inşa edilen İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi’nin açılışı yapıldı.

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Rotana İstanbul: Yaşamın ortasında hayatın rotasında!

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Onur Park Life İstanbul yaşam tarzınızı değiştiriyor!

Onur Beton güvencesiyle hayata geçecek olan Onur Park Life İstanbul’un proje lansmanı gerçekleşti. Onur Park Life İstanbul, projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

HEP İstanbul'da yaşam 2017'de başlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP istanbul projesinde yaşam, 2017 Nisan'da başlayacak. Yarısı satılan projeden ev almak isteyenler peşin ödemede yüzde 6 indirimden yararlanıyor.

Tema İstanbul'da yaşam başlıyor kokteyli düzenlendi!

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL'da, temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde "Tema İSTANBUL'da Yaşam Başlıyor" kokteyli düzenlendi.

Tema İstanbul’da Yaşam Başlıyor etkinliği düzenlendi!

Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL’da, Temmuz ayında gerçekleşecek teslimatlar öncesinde “Tema İSTANBUL’da Yaşam Başlıyor” kokteyli düzenlendi.

istanbul yağış Haberi

istanbul yağış

İstanbul'da gece saatlerinde özellikle Boğaz'ın etrafında etkili olan gök gürültülü yağış ve fırtına nedeniyle 18 evin çatısı uçtu, 32 ağaç devrildi ve 28 evi su bastı. Son dakika yapılan uyarıda bu gece ikinci yağışlı ve soğuk hava dalgasının bekleniyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, yağmur ve fırtınanın saat 02.00'den itibaren saatlerinde özellikle Boğaz çevresindeki Beşiktaş, Beykoz, Üsküdar, Sarıyer, Beyoğlu ve Fatih'te etkili olduğu ifade edildi.

Açıklamada, Kadıköy, Tuzla, Kartal, Maltepe, Ümraniye, Sultanbeyli, Şile, Kağıthane, Bayrampaşa, Güngören, Bakırköy, Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Çatalca'da da şiddetli yağmur ve rüzgarın gece boyunca devam ettiği belirtildi.

Yağışlar ve fırtına nedeniyle çoğunluğu Boğaz'ın etrafından bulunan İstanbul genelinde 18 evin çatısının uçtuğu, 32 ağacın devrildiği ve 28 evi su bastığı belirtildi....