04 / 05 / 2024

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat iletişim

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat iletişim

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Life Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayetullah Şimşek ve  İrfan Yılmaz tarafından kuruldu.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Ondörtüç Pendik'te izole yaşam başladı!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markası İnsay Yapı’nın İstanbul’un en çok değerlenen bölgeler arasında yer alan Pendik’te inşa ettiği ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde izole yaşam başladı.

İlife Yaşam Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlife Yaşam Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi esenyurt'ta 10 0bin TL sermaye bedeli ile Farnaz Khaniooshani ve Koosha Manafzadeh ortaklığında kuruldu.

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Avcılar'daki riskli raporu verilen binalarda yaşam sürüyor! 

99 depreminde İstanbul’da en büyük hasarı alan Avcılar'da 246 kişi yaşamını yitirmişti. Avcılar’da yaşayan vatandaşlar, riskli yapı raporuna rağmen evlerinde kalmaya devam ediyor...

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat iletişim Haberi

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat iletişim

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane , kamu ve özel,öğrenci  ve  işçi yurtları inşaatlarını yapmak, satmak, işletmek , kiraya vermek , kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, oteller , alış veriş  merkezleri , sosyal  tesisler ,kamu ve özel öğrenci  ve işçi  yurtları,yollar, baraj ve göletler, park ve...