01 / 05 / 2024

İstanbul Yeditepe Bienali

İstanbul Yeditepe Bienali

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AKM için de çok bağırdı Geziciler. İstediğiniz kadar bağırın çatlayın patlayın yıktık." dedi.

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fikrettin Şahin, Özgür Öbek ve Dilek Telci Temeltaş ortaklığında kuruldu.

Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alacak! Son başvuru tarihi 22 Şubat 2023!

Yeditepe Üniversitesi belirtilen birimlerinde açık bulunan Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına Yükseköğretim Kanununun 23. maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince öğretim üyesi alacak.

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Demiroğlu Bilim ve Yeditepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Yeditepe Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Örs ve Selçuk Çelik tarafından kuruldu.

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Dökmeci  ve İlhan Bölükbaş tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Elektrik Elektronik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 12 bin TL sermaye bedeli ile Eda Derya Toper, Seda Toper Ünsal ve Yuşa Onur Toper ortaklığında kuruldu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Erdoğan tarafından kuruldu.

İdealist GYO 2019 yılı için Yeditepe Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı hesap dönemini kapsayan finansal raporlarının denetlenmesi için Yeditepe Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı...

İdealist GYO, Yeditepe Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Yeditepe Bağımsız Denetim A.Ş. ile anlaştı....

İstanbul Yeditepe Bienali Haberi

İstanbul Yeditepe Bienali

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Yeditepe Bienali'nin açılış töreni için Ayasofya Müzesi'ne geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışta konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Duygusalım, heyecanlıyım. Kendi alanında dünyada bir ilk olan Yeditepe Bienali'nin gelenekli sanatlarımızın tanıtımında çok önemli bir rol oynayacağına inanıyorum. İstanbul gibi her köşesi ayrı bir medeniyetin eserleriyle dokunmuş kadim bir şehrin kendisi sanat galerisidir. Hayatın sakinleri tarafından fark edilmese de bu şehir devasa bir müzedir. Geçmişin eskimeyen güzellikleri ile günümüzün modern eserlerini başarı ile mezdeden bienalin gereken ilgiyi göreceğine inanıyorum. Önümüzdeki 45 gün boyunca düzenlenecek sergi, seminer, panel ve konferansların, müzik dinletilerinin şehrimizin kültür hayatına canlılık katacağına inanıyorum. Bu projenin hayata geçmesine öncülük eden herkese şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum."

Hürriyet Gazetesi'nde...