27 / 05 / 2024

istanbul yeni ağaçlar

istanbul yeni ağaçlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kentin farklı noktalarına 40 farklı türde 115 bin yeni ağaç dikecek. İBB 40 farklı türde 115 bin yeni ağaç dikecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yeni bir ağaçlandırma seferberliği başlattı.

ABD'de yeni konut satışları yüzde 12,3 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Eylül ayında aylık bazda yüzde 12,3 artış göstererek, 759 bine çıktı. Böylece de piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşmiş oldu.

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yüzde 4,1 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi ve 683 bine çıkarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın! Yeni açıklama az önce geldi! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat! Yeni açıklama geldi, 31 Mart'a kadar geçerli. Hemen inceleyin!..İşte ayrıntılar...

Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız! İşte piyasaları sarsan yeni açıklama!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Altında yeni alım fırsatını bekleyenler geç kalmadınız. İşte piyasaları sarsan yeni açıklama…

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

ABD'de yeni konut satışları Ağustos'ta beklentileri aştı!

ABD'de yeni konut satışları beklentileri aştı. Ticaret Bakanlığı'nın verilerine göre yeni konut satışları Ağustos ayında yıllık bazda yüzde  7.1 arttı ve 712 bin oldu.

Futbolcu Çağlar Söyüncü stat yaptıracak!

Almanlı futbol takımı Freiburg, İngiliz takımı Leicester City'ye 138 milyon TL'ye transfer ettiği Çağlar Söyüncü'den gelen parayla yeni stat yaptıracak.

ABD'de yeni konut satışları Ağustos'ta yüzde 3.5 arttı!

ABD'de yeni konut satışları Ağustos ayında arttı. Yeni konut satışları Ağustos'ta yüzde 3.5 artışla 629 bin oldu. 

İstanbul'da yeni açılacak 14 metro hattı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. Seçim beyannamesinde İstanbul'da yeni açılacak metro hatları da yer alıyor. İşte İstanbul'da yeni açılacak 14 metro hattı...

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü eğer İngiliz devi Arsenal'e transfer olursa yeni yapılacak stadın yarı masrafını karşılayacak.

GYODER, İNDER ve KONUTDER'den imar planına yeni açıklama!

GYODER, İNDER ve KONUTDER yeni "Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği”ne ilişkin ortak görüşlerini dile getiren yeni açıklama yaptı. Yeni açıklamada tespit edilen bu sorunların en kısa sürede giderileceğine olan inançlarını belirttiler.

ABD'de yeni konut satışları Ağustos'ta yüzde 7.6 düştü!

ABD'de yeni konut satışları geçen ay 2007'den beri en hızlı artışı kaydetmesinin ardından geriledi. ABD Ticaret Bakanlığı'nın verilerine göre yeni konut satışları Ağustos'ta %7.6 düşerek 609 bin oldu.

İbrahim Çağlar: Kendimize mutlaka yeni pazarlar bulmak zorundayız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şili, Peru ve Ekvador'u kapsayan Güney Amerika ziyaretine katılan İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, “Yakın coğrafyamızı hedefleyen ihracat anlayışımızı gözden geçirmemiz lazım” dedi.

istanbul yeni ağaçlar Haberi

istanbul yeni ağaçlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kentin farklı noktalarına 40 farklı türde 115 bin yeni ağaç dikecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yeni bir ağaçlandırma seferberliği başlattı. Şehirde 300 farklı alanda eş zamanlı başlatılan çalışmayla 40 farklı türde 115 bin yeni ağaç dikiliyor. Yeni ağaçlandırma seferberliği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla başlatıldı. Çalışmalar Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ile AĞAÇ A.Ş. tarafından İstanbul genelinde sürdürülüyor. Yeni ağaçların büyük bölümü su havzalarına dikilecek. Böylece su alanlarının korunması amaçlanıyor.


300 AYRI ALANDA DİKİM VAR


Ağaç dikimleri Avrupa ve Anadolu Yakası’nda İSKİ Su Koruma Havzaları ve Tesisleri, Tem Karayolu Güzergahı, Sahil ve İç Parklar başta olmak üzere 300 farklı alanda yapılıyor. Özellikle Tem Karayolu güzergahında dikilen ağaçlar ile araçların karbonmonoksit salınımından dolayı oluşan kirliliğin engellenmesi amaçlanıyor.


MEVYELİ...