02 / 05 / 2024

istanbul yeni inşa edilecek sahra hastaneleri

istanbul yeni inşa edilecek sahra hastaneleri

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi inşa edecek.

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek Yenişehir'de imar krizi! 

Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilmesi planlanan Yenişehir’in imar uygulamalarında kriz devam ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

TOKİ İstanbul'un o ilçesinde tam tamına 440 yeni konut inşa edecek! Sakın kaçırmayın! 

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen İstanbul Esenler projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

Kanal İstanbul kapsamında çok farklı bir İstanbul'u inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize göre bu Kanal İstanbul projesi İstanbul'un güzelliğine çevrecilik açısından güzellik katacak ve Boğaz'daki çevre tehdidini ortadan kaldıracak. Bu proje kapsamında çok farklı bir İstanbul'u inşa edeceğiz" dedi...

Kanal İstanbul’a karşı ülkeler yeni kanallar inşa ediyor!

Kanal İstanbul’a karşı ülkeler yeni kanallar inşa ediyor...Kanal İstanbul projesinin emsalleri dünyanın birçok ülkesinde ya kullanımda ya da inşa aşamasında...

İstanbul'un yeni cruise limanı Yenikapı'da inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'da yeni cruise limanının Yenikapı'da inşa edileceğini açıkladı. Ersoy, ''Yıl sonuna kadar Ulaştırma Bakanlığımız ihaleye çıkacak. Orası en az 5-6 cruise gemisini aynı anda alabilecek kapasiteye sahip'' diye konuştu.

İstanbul Yeni Havalimanı açılışı için anma pulu!

Tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak ve 29 Ekim'de ilk etabı açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreni için anma pulu bastırıldı.

Sri Lanka’da yeni bir inşa ediliyor!

Sri Lanka'da deniz doldurularak yeni bir liman şehri inşa ediliyor. Yeni şehirde 70 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

İstanbul'u yeni baştan inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtayısla 15 yılda başlattıkları 156 bine yakın konut projesiyle İstanbul'u adeta yeni baştan inşa ettiklerini söyledi.

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

İkiel Grup Sancaktepe'de 450 konut inşa edecek! Yeni proje!

İstanbul Sancaktepe'de yeni proje yapacak olan İkiel Grup, bölgede 450 konutluk proje inşa edecek. 260 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 34 dönüm arazi üzerinde yükselecek...

istanbul yeni inşa edilecek sahra hastaneleri Haberi

istanbul yeni inşa edilecek sahra hastaneleri

Rönesans Holding, mega kent İstanbul'a 2 yeni korona virüs sahra hastanesinin inşa edileceğini açıkladı. Yeni Çağ gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye, korona virüs ile mücadeleyi sürdürürken en fazla hastanın görüldüğü İstanbul için de önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Rönesans Holding, İstanbul Yeşilköy ve Sancaktepe'ye iki sahra hastanesi yapılacağını duyurdu. Hastanelerin yapımına kısa sürede başlanılacağı belirtildi.


Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira...