03 / 05 / 2024

istanbul yoksulluk vakfı

istanbul yoksulluk vakfı

İstanbul’da dairesi 198 bin dolardan başlayan sitede ‘yoksulluğu engellemek’ amaçlı Adalet ve Demokrasi Vakfı kuruldu. Vakfa ait 100 bin TL'lik mal varlığı bulunuyor.

İstanbul'da milyonluk rezidansta yoksulluk için vakıf kuruldu!

İstanbul’da dairesi 198 bin dolardan başlayan sitede ‘yoksulluğu engellemek’ amaçlı Adalet ve Demokrasi Vakfı kuruldu. Vakfa ait 100 bin TL'lik mal varlığı bulunuyor.

TEMA Vakfı, Kanal İstanbul'un ÇED raporunun iptali için dava açtı!

TEMA Vakfı, Kanal İstanbul Projesi’nin "Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu" kararının yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle dava açtı...

Dünya KOBİ Forumu Vakfı'nın merkezi İstanbul'da açıldı!

TOBB ve küresel iş dünyası KOBİ’lerin sesini büyütmek için harekete geçti. KOBİ’lerle büyük şirketleri buluşturacak küresel adım İstanbul’da atıldı. TOBB, ICC ve WCF’nin katkılarıyla kurulan Dünya KOBİ Forumu Vakfı’nın merkezi açıldı.​

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

Stephen Wiltshire'ın İstanbul resmi Tohum Otizm Vakfı'na bağışlandı!

Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle Türkiye'ye gelen "dahi bellek" lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ın beş günde resmettiği özel resim, Özcan Tahincioğlu tarafından Tohum Otizm Vakfı'na bağışlanmış.

Taksiciler Vakfı: İstanbul'da Pazartesi kontak kapatmayacağız

Türkiye Taksiciler Vakfı Başkanı Taş, "22 Eylül Pazartesi günü kontak kapatmayacağız. Haklı olduğumuz durumda kontak kapatarak İstanbul halkını cezalandırmayacağız" açıklamasını yaparak tartışmada son noktayı koydu.

Martı İstanbul Hotel İKSV’nin Resmi Konaklama Sponsoru oldu!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı ( İKSV )’na desteğini bu yıl da sürdürüyor.

Martı Hotel'den 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı!

Türk turizminin köklü şirketi Martı Grup’un ilk şehir oteli Martı Istanbul Hotel’in, İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV)’na desteğini bu yıl da sürdürüyor. Martı Hotel 21. İstanbul Caz Festivali bileti olanlara indirim fırsatı sunuyor.

İTÜ Geliştirme Vakfı, İstanbul dışındaki ilk okulunu İzmir'de açıyor!

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları'nın, "Ana kucağından İTÜ okulları İstanbul dışında ilk kez İzmir'de açılıyor. Bu yıl İstanbul Teknik Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları, İstanbul dışında ilk şubeyi İzmir'de açıyor.

TEMA Vakfı: Kanal İstanbul, 3. Köprü ve 3. havalimanı doğal yapıyı bozar!

Türkiye Erozyonla Mücadele Vakfı ( TEMA ), İstanbul’ un geleceğini etkileyecek olan 3. köprü, 3. havalimanı ve Kanal İstanbul projeleri ile ilgili bir rapor yayınladı...

Mehmetçik Vakfı, İstanbul Güngören'de AVM yaptıracak!

Türk Silahlı Kuvvetleri' ne bağlı Mehmetçik Vakfı, İstanbul'un Güngören İlçesi' ndeki Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi'nde 16 dönümlük arazi üzerinde alışveriş merkezi geliştirmek için harekete geçti...

Turizmciler İstanbul Tanıtım Vakfı kuracak!

Turizmciler Gezi Parkı’ndan sonra daha çabuk organize olmak için İstanbul Tanıtım Vakfı kuracak Sektör temsilcileri valiliğin de destekleyeceği vakıf için haftalık toplantılar düzenlemeye başladı...

Erdoğan Bayraktar İstanbul Mühendisler Vakfı iftar yemeğine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar İstanbul Fatih'te 18 Temmuz 2013 Perşembe akşamı gerçekleştirilecek olan “İstanbul Mühendisler Vakfı” tarafından düzenlenecek olan iftar yemeğine katılacak...

istanbul yoksulluk vakfı Haberi

istanbul yoksulluk vakfı

Adalet ve Demokrasi Vakfının kurucuları arasında AKP Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay da bulunuyor.

Sözcü'den Batuhan Serim'in haberine göre; vakfın yönetim kurulunda Muhammet Elfıkhi, İman Elfıkhi, Shaaban Okabı, Muhammed Mustafa görev aldı. Vakfın kurulduğu Sultan Rezidans'ın tanıtım metinlerindeki konutların fiyatları dikkatleri çekti. Rezidansta 1+1 konutlar 198 bin dolardan, 2+1 konutlar 312 bin dolardan, 3+1 konutlar ise 385 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, AKP'li Aktay'ın kurucular arasında olduğu vakfın diğer kurucularının yabancı uyruklu olduğunu belirtti ve “Vakfın kurucularından 4'ünün yabancı olması araştırılmaya değer durum. Geçmişte Ensar, Türgev, Tügva'ya kamu kurumlarından ve belediyelerden bu vakıflara yapılan kaynak aktarımı hepimizce malum” diye konuştu. Bingöl şunları kaydetti: 

“Yoksullukla mücadeleyi amaç edinen bir vakıf böyle çok yüksek, lüks rezidansta çalışmayı...