03 / 05 / 2024

İstanbula 4 metro geliyor

İstanbula 4 metro geliyor

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Meclisi'ndeki konuşmasında kente 4 yeni metro hattı müjdesi verdi. Mecidiyeköy-Kabataş Metrosu'nun yapım çalışmalarına yakında başlanacağını açıkladı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İstanbulluların beklediği o metro hattı 2025'te açılacak!

İstanbul'da 4 metro açılışı yaptıklarını belirten Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu en son Havalimanı -Arnavutköy arasındaki metroyu hizmete açtıklarını kaydederek, o bölgeden başlayıp Halkalı'ya kadar inecek olan 17.5 kilometrelik metro hattının da önümüzdeki sene açılacağını söyledi.

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

İBB Başkanı İmamoğlu: Ataköy-İkitelli metro hattı Mart 2024’te hizmete açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 5 ilçeden geçecek 13,4 kilometrelik hat boyunca 12 istasyona uğrayıp, tek yönde 35 bin yolcu taşıyacak Ataköy-İkitelli metro hattının Mart 2024’te hizmete gireceğini duyurdu. 

Metro Online Market çılgın kampanyasını duyurdu! 16 üründe dev indirim! İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Metro Market online alışveriş sitesinde indirimli ürünlerini açıklandı. 16 ürünün yer aldığı kampanya 29 Eylül ile 12 Ekim tarihleri arasında geçerli sayılacak. Peki Metro Market'te hangi ürünler kampanyaya dahil edildi, fiyatları ne kadar oldu? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Otobüs biletleri 4 günde yüzde 13 zamlandı! Metro, Kamilkoç, Pamukkale ve Ulusoy... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayrama neredeyse 2 hafta kalmışken memleketine gitmek isteyen vatandaşlara bir şok daha yaşattı! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer ve Varan... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Hattı için 3 bin TL ödenek ayrıldı!

Hükümet İzmir’de 4,5 kilometrelik metro hattı projesi başlattı. 5 duraklı, 4,5 kilometre uzunluğundaki metro projesinin 2 buçuk sene de tamamlanacağı açıklandı.  

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

İstanbul'daki 4 metro hattı inşaatı için dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 4 metro hattının inşaatı için dış borçlanma yetkisini gündeme aldı.

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

İBB'den 4 metro hattı için 580 milyon dolarlık Eurobond satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul içerisinde yürütülen metro inşaatları için  uluslararası sermaye piyasalarına 580 Milyon Dolarlık Eurobond ihraç edildiğini söyledi.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 4,77 oldu!    

Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş.  payları ile ilgili olarak 3,46-3,50 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Sermaye içindeki paylar yüzde 4,77 sınırına ulaştı.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

İstanbula 4 metro geliyor Haberi

İstanbula 4 metro geliyor



İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Meclisi'ndeki konuşmasında kente 4 yeni metro hattı müjdesi verdi. Mecidiyeköy-Kabataş Metrosu'nun yapım çalışmalarına yakında başlanacağını açıklayan Topbaş, 14 kilometrelik Dudullu-Bostancı Metrosu ile 12 kilometrelik Ataköy-İkite 11 i metro hatları için de kısa süre içinde ihaleye çıkacaklarını söyledi. Topbaş, Bakırköy İDO İskelesinden başlayıp Bağcılar Kirazlı'ya ulaşacak 9 kilometrelik metro hattının inşaat çalışmalarına da yakında başlanacağını duyurdu. Öte yandan Levent-Hisarüstü bağlantısını sağlayacak metro hattı yarın hizmete...