18 / 05 / 2024

istanbulda icralık binalar

istanbulda icralık binalar

İstanbul İli Fatih İlçesi'nde yer alan binanın toplam bedeli 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Binanın satışı İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından gerçekleşecek.

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

İstanbul'un o ilçesindeki 60 yıllık binalar depreme dayanıklı çıktı! Uzmanlar zemin konusunda uyardı! 

İstanbul’un sakin, düzenli ve yeşil bölgesi Ataköy de bazı eski binalar depreme dayanıklı çıkarken, Prof. Dr. Cenk Yaltırak zemin ile ilgili uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Bu fırsat bir daha gelmez! 295 bin liraya icralık araçlar satışa çıkarıldı

İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış vatandaşın yönünü icra yoluyla satışa sunulan araçlara çevirdi. Bu doğrultuda büyük bir kampanya başlatan Ziraat Bankası, vatandaşa bir daha bulamayacağı fırsat sunmakta. İşte, Ziraat Bankası'nın icra araç satışı ayrıntıları...

İcralık olanlar TOKİ’ye başvurabilir mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Konut Projesi’nin detayları bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Peki, icralık olan vatandaşlar TOKİ’ye başvuru yapabilir mi? İşte detaylar…

İcralık borçlar nasıl silinecek? Hangi icralık borçlar silinecek? İcra affı ne zaman olacak?

6 milyon vatandaşa ait borçların tam iki bin liralık kısmı devlet tarafından ödecek. Peki, icra borçları nasıl kapatılacak, nereye müracat edilecek, hangi icra borçları silinecek?

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

İstanbullulara müjde! Ağır derecede çürük binalar yıkılacak, kira yardımı 3 kat artacak! Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un depreme hazırlık ajandasını ve yeni çözüm önerilerini açıkladığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkat çeken o açıklamaları...

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Kovid-19 algını sebebiyle bankalar kredi alacaklarını takibe alıp icra işlemi yapmamasına rağmen 271 otel icradan satışa sunuldu. 2019'da 90 adet otel icralık olurken, 2020 yılında sayı 96'ya yükseldi. 2021'de de 83 adet otelin icralık olduğu belirlendi.

istanbulda icralık binalar Haberi

istanbulda icralık binalar


İstanbul İli Fatih İlçesi'nde yer alan binanın toplam bedeli 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Binanın içerisinde 6 adet dükkan, düğün salonu ve otel olduğu belirlendi. Binanın satışı açık arttırma usulüyle İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 18 Haziran 2014 günü saat 10:00'da yapılacak.


İlanın detayı için