29 / 04 / 2024

istanbulda nereye yatırım yapılmalı

istanbulda nereye yatırım yapılmalı

Yeni Akit Gazetesi yazarı Mehmet Canıtatlı bugünkü yazısında, bölgedeki projelerin inşaat yeri ile emlak uzmanlarının görüşleri ışığında Bahçeşehir'e neden yatırım yapılacağını açıkladı. İşte o yazı:

Beylikdüzü'ne gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor. Peki Beylikdüzü'ne gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

Emlak yatırımında yeni gözde KKTC oldu!

Kıbrıs’ta nereye baksanız yeni bir inşaat projesi görüyorsunuz. Popüler yatırım alanı şeklinde gösterilmesinden sonra ilgi odağı haline gelen bölge Türk gayrimenkulcülerin de rotasında yer alıyor. Fiyatlardaki artışlara rağmen yeni yatırımlar ve gelişim potansiyeli bölgeye ilgiyi de canlı tutuyor. 

Ocak ayında en fazla hangi yatırım fonu prim yaptı? Parasını bu fonlara yatıran bir ayda köşe oldu!

Yeni yılın ilk ayı para piyasaları açısından oldukça hareketli geçti. Borsa beklentilerin altında bir performans sergilerken, yatırımcıların yine kafası karıştı. Özellikle enflasyonist ortamda son günlerde ‘Paramı nereye yatırayım’ sorusu sıkça soruluyor.

2023 Yılı Yatırım Programı Resmi Gazete'de yayımlandı! Bakın kalem kalem harcamalar nereye gidecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan 2023 Yılı Yatırım Programı'nda yer alan 3 bin 546'sı ana proje olmak üzere 10 bin 915 projeye toplam 454,2 milyar lira ödeneğin tahsis edilmesi Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte en yüksek payı alan yatırımlar…

Enflasyon yüksek, faizler düşük! Yatırımcı parasını nereye yatırsın? En fazla hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bir yandan yüksek enflasyon bir yandan gerileyen faiz oranları yatırımcıları kara kara düşündürüyor. Geçen yılki performanslara baktığımız zaman bazı yatırım araçlarının reel getiri sağlamak bir yana enflasyonun oldukça gerisinde kazanç sağladığı dikkati çekiyor.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?

Kripto paraya yatırım yapmak isteyenler dikkat! İşte cepleri dolduran o 5 altcoin!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda sular durulmuyor. Peki kripto paralar nereye gidiyor? İşte kripto analisti Valdrin Tahiri'nin son dakika açıklamaları...

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!

Vatandaşların kimi dolara, kimi euroya, kimi altına yatırım yapıyor ancak bir yatırım aracı var ki Türkler arasında zirvede...

Euro mu Dolar mı Gram Altın mı Gümüş mü? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten çok konuşulacak yatırım tavsiyesi

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, nereye yatırım yapsak diye düşününler için dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Memiş; Euro, Dolar, Sterlin, Gram Altın ve Gümüş ile ilgili dikkat çeken tavsiyelerde bulundu.

Suma Chakrabarti: Param olsa Türkiye’ye yatırırım!

Yabancı yatırımcıların sık sık kapısını çalarak ‘Nereye yatırım yapalım’ dediğini anlatan EBRD Başkanı Chakrabarti, "Yabancılar sorduğu zaman ‘Param olsaydı kesinlikle Türkiye’ye yatırım’ diyorum. Türkiye’ye güveniyoruz" dedi...

Gayrimenkule 1 milyon lira üstü yatırım yaparken dikkat!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, 1 milyon lira üstü yatırım yaparken dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Eken, en fazla yönlendirilen sorunun “yatırımımı nereye yapayım?” olduğunu söyledi.

istanbulda nereye yatırım yapılmalı Haberi

istanbulda nereye yatırım yapılmalı

- Bahçeşehir lokasyon olarak ilk 1990'lı yıllarda uydu şehri şeklinde hayat buldu. Şu anda Esenyurt, Ispartakule ve Hoşdere ile bütünleşen bir fotoğrafta markalı konut projeleriyle yeniden yıldızı parlıyor. 

- Bu süreçte Garanti Koza, Kuzu Group ve Dumankaya İnşaat gibi markalı konut projeleri inşa eden grupların büyük rolü var. 

- Emlak Konut GYO, Koza Park, Özyurtlar New Bahçeşehir, Dumankaya Modern Vadi projeleri ile Hoşdere projelerine yakın bir konumda istanbul'un en büyük rekreasyon alanlarından birisine hayat verecek. 

- Bahçeşehir, yakın zamanda güzergâhı resmen açıklanacak olan Kanal istanbul projesinin batısında ve 34 km'lik mesafede yer alan nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapıyor. 

- Bahçeşehir Göleti mevcut hacminin 5 katına çıkarılacak. Bu konuda Başakşehir Belediyesi'nin planları hazır. İlk etap bu yıl hayat bulacak. 

- Mecidiyeköy'den Bahçeşehir'e uzanacak Metro...