30 / 04 / 2024

istanbulda pazartesi kapanacak tüneller

istanbulda pazartesi kapanacak tüneller

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23-27 Aralık tarihlerinde İstanbul' da bazı tünellerin bakım çalışması sebebiyle kapatılacağını açıkladı. Trafiğe kapanacak olan tünellerden biri Kağıthane-Piyalepaşa tünelinin Kağıthane - Piyalepaşa istikameti...

Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam geliyor! Akaryakıt fiyatları cep yakacak!

Döviz kurlarında, petrolde ve vergilerde yaşanan artışlardan etkilenen akaryakıt fiyatları için bir zam haberi daha geldi. Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam yapılacak. Akaryakıtta yeni fiyatlar ne kadar olacak? 

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

27 Kasım Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro bugün kaç TL? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları

Dolar ve euro kurunda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Cuma günü 28,91 TL ile yeni rekoruna imza atan dolar kuru bugün ne kadar oldu? 27 Kasım Pazartesi dolar kaç lira? Kasım 2023 euro ve dolar fiyatları...

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Dolar ne kadar oldu? Euro/TL bugün kaç TL? 13 Kasım Pazartesi döviz kurları

Dolar ve euro kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Güncel dolar ve euro kuru alış satış fiyatı araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Euro bugün kaç lira? 13 Kasım Pazartesi dolar/TL kuru.

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

Dolar haftaya nasıl başladı? 16 Ekim Pazartesi dolar/TL kuru kaç lira? Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru, cuma günü yüzde 0,2 artışla günü 27,7978 liradan tamamlandı. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar haftaya nasıl başladı? 16 Ekim Pazartesi dolar/TL kuru.

9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 27,70 TL ile yeni rekora imza atan dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. 9 Ekim Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar alış satış fiyatı...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yükseliş resmen başladı! 9 Ekim Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe yükselişle başladı. Geçtiğimiz hafta değer kaybeden altın haftaya resmen yükselişle başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 9 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

istanbulda pazartesi kapanacak tüneller Haberi

istanbulda pazartesi kapanacak tüneller


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada karayolu tünellerinde bakım yapılacağından bazı tünellerin araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.


TRAFİĞE KAPATILACAK TÜNELLER

İBB'nin açıklamasına göre Kağıthane-Piyalepaşa tüneli Kağıthane-Piyalepaşa istikametinde 23 Aralık'ta pazarı pazartesiye bağlayan gece 00:00-02:30'da trafiğe kapatılacak.


Aynı tünelin ters yönünde ise aynı gün saat 02:30'dan 05:00'e araç trafiğine kapatılacak.


İBB Bomonti Dolmabahçe tünelinin ise 24 ve 25 Aralık'ta bakım çalışmaları sebebiyle araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. Tünelin Bomonti-Dolmabahçe yönü 24 Aralık günü pazartesiyi salıya bağlayan gece 00:00-05:00 arasında kapalı olacak. Dolmabahçe-Bomonti istikametinde ise salıyı çarşambaya bağlayan gece 25 Aralık'ta yine 00:00-05:00 arası bakım çalışması yapılacak ve araç trafiği olmayacak.


Bakım çalışması yapılacak bir başka tünel ise Sarıyer-Çayırbaşı tüneli olacak. Sarıyer-Çayırbaşı yönü 26 Aralık'ta çarşambayı perşembeye bağlayan gece 00:00-05:00 arası araç trafiğine kapanacak. Çayırbaşı-Sarıyer yönü ise 27 Aralık...