03 / 05 / 2024

istanbulda perakende fiyatları arttı

istanbulda perakende fiyatları arttı

İTO verilerine göre, İstanbul'da ocak ayında bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1.16, toptan fiyatlar yüzde 1.31 arttı.

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

İstanbul'da, aralık ayında bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1,36, toptan fiyatlar yüzde 2,05 artış gösterdi.

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

İstanbul'da ağustos ayında bir önceki aya kıyasla perakende fiyatlar yüzde 0,59, toptan fiyatlar ise yüzde 0,84 arttı.

İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı!

Mayıs ayında İstanbul'da perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme indeksi bir önceki aya göre yüzde 2.16, toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise yüzde 0.97 oranında arttı.

Ayçiçek yağında son dakika indirimi! İşte en yeni fiyatlar!

Perakende devleri Migros ve Bizim Market, ayçiçek yağında yeni bir indirim kampanyasına başladı. Ayçiçek yağında fiyatlar adeta dip yaparken söz konusu kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu belirtildi.

BİM yeni aktüel kataloğunu yayımladı! Fiyatlar resmen dip yaptı!

Perakende devi Bim, yeni aktüel kataloğunu yayımladı. Peki fiyatların resmen dip yaptığı Bim'de bu hafta hangi ürünler indirimde?

İstanbul’da enflasyon resmen tavan yaptı: Perakende fiyatlar yüzde 76,58 arttı!

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul'un şubat ayı enflasyonunu resmen açıkladı. Mega kentte perakende fiyatlar Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 4,07, bir önceki senenin aynı dönemine göre de yüzde 76,58 artış gösterdi.

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

İstanbul Ticaret Odası açıkladı! İstanbul'un enflasyonu belli oldu...

İstanbul'da ocak ayında perakende fiyatlar aylık olarak yüzde 6,72, yıllık oranda ise yüzde 76,17 olduğu açıklandı.

İstanbul'un enflasyonu belli oldu! Yıllık enflasyon yüzde 74,88 oldu!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamaya göre mega kent İstanbul'da aralık ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 3,52, yıllık bazda ise, yüzde 74,88 şeklinde de oldu.

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

TMO eylül ayı fiyatlarını güncelledi! 5 kg Ayçiçek yağı 150 TL'ye, fındık 75 TL'ye, mercimek 1 kg 23 TL'ye düştü!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin fiyatlarını açıkladı. Bu kapsamda 5 kg Ayçiçek yağı 150 TL'ye, fındık 75 TL'ye, mercimek 1 kg 23 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Vergi artışı sonrası market fiyatlarına peş peşe zam gelecek!

İşlenmemiş gıdadaki KDV'nin yüzde 1'de sabit bırakılmasına rağmen diğer bütün ürünlerdeki vergi oranlarının artırılmasının, perakende gıda fiyatlarında en az yüzde 15 seviyesinde zamma neden olduğu ifade edildi. Peki, vergi artışının ardından market ve pazar fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

Zeytinyağı fiyatları el yakıyor! Yüzde 77 arttı

Küresel zeytinyağı fiyatlarının rekor seviyeye ulaşması sonrası Türkiye'deki perakende fiyatlar da iki ayda yüzde 77,7 zamlandı ve litresi 90 liradan 160 liraya çıktı. İşte tüm detaylar...

İstanbul'un haziran ayı enflasyonu belli oldu!

Mega kent İstanbul'da Haziran ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 3,46, toptan fiyatlar da 4,32 artış gösterdi. Yıllık bazda da, değişim oranı perakendede yüzde 55,19, toptan fiyatlarda da yüzde 64,27 şeklinde gerçekleşti.

Almanya'da perakende satışlar, Mart ayında yıllık yüzde 8,6 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Almanya'da reel perakende satışlar, özellikle gıda ürünlerinde yükselen fiyatların Almanların satın alma konusunda isteksizliğini etkilemesi sebebiyle Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,4 ve yıllık bazda yüzde 8,6 geriledi.

TMO'da 5 kg pirinç 105 TL, 5 kg ayçiçek yağı 135 TL! TMO yeni ay fiyatlarını açıkladı! 

TMO'nun perakende fiyatları peş peşe açıklandı. Peki, TMO'da perakende fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte mayıs ayı pirinç çeşitleri, mercimek, üzüm pekmezi ve diğer gıda ürünleri fiyat listesi...

istanbulda perakende fiyatları arttı Haberi

istanbulda perakende fiyatları arttı

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) 1995 bazlı verilerine göre, ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre İstanbul'da perakende fiyat hareketlerinin göstergesi olan İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi yüzde 15.05, bu dönemde toptan fiyat hareketlerini yansıtan Toptan Eşya Fiyatları indeksi ise yüzde 17.75 olarak gerçekleşti.

Söz konusu veriler aralık ayı ile kıyaslandığında ise, İstanbul'da ocakta bir önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1.16, toptan fiyatlar yüzde 1.31 arttı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; perakende fiyatlar, ocakta bir önceki aya göre sağlık ve kişisel bakımda yüzde 9.92, ulaştırma ve haberleşmede yüzde 4.79, ev eşyasında yüzde 2.36, konutta yüzde 1.23, gıdada yüzde 0.68, diğer harcamalarda yüzde 0.26 ve kültür eğitim ve eğlencede yüzde 0.02 arttı. Aynı dönemde perakende fiyatlar giyimde yüzde 4,09 azaldı.

Toptan fiyatlar ise ocakta...