04 / 05 / 2024

istanbulda Üstgeçitler sağlam mı

istanbulda Üstgeçitler sağlam mı

Avcılar’da geçen hafta, damperi açık bir tankerin üstgeçide çarpmasıyla meydana gelen, bir kişinin öldüğü kazanın ardından özellikle E5 güzergâhı üzerinde bulunan çok sayıdaki üstgeçit tartışmalara yol açtı...

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Yiğitler Barajı Projesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Yiğitler Barajı Projesi için yapılan harcama tutarı ve projenin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İzmir Kemalpaşa Yiğitler Barajı için acele kamulaştırma yapılacak!

İzmir-Kemalpaşa Yiğitler Barajı işinin yapımı amacıyla bazı alanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.. 

Yiğitler Kimya Elektrik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitler Kimya Elektrik Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertığrul Harım tarafından kuruldu. 

Özyiğitler Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyiğitler Yapı İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fadlı Soysal tarafından Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Bursa Yiğitler'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yiğitler Mahallesi sakinlerine bölgede yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. Edebali, kentsel dönüşümün bölgeye çok büyük artı değer katacağını ifade etti.

Yıldırım Yiğitler'de dönüşüm için ilk adım atıldı!

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi tarafından Yiğitler Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan ‘Yiğitler Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı’ projesi için ilk adım atıldı.

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

İzmir Yiğitler Barajı'nın temeli atıldı!

İzmir Kemalpaşa'da yapılması planlanan Yiğitler Barajı için temel atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu katıldı.

Yiğitler Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşalılara sözünü verdikleri Yiğitler Barajı'nın temelini bugün atıyor.

Yıldırım Yiğitler'in değeri planlı yapılarla yükselecek!

Kentsel dönüşüm projelerini peş peşe hayata geçiren Yıldırım Belediyesi Yiğitler Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için de düğmeye bastı.

istanbulda Üstgeçitler sağlam mı Haberi

istanbulda Üstgeçitler sağlam mı

Avcılar’da geçen hafta bir tankerin çarptığı üstgeçidin yıkılması tartışma yarattı. Kentte üstgeçit enflasyonu yaşandığını söyleyen uzmanlar uyarıyor.



Avcılar’da geçen hafta, damperi açık bir tankerin üstgeçide çarpmasıyla meydana gelen, bir kişinin öldüğü kazanın ardından özellikle E5 güzergâhı üzerinde bulunan çok sayıdaki üstgeçit tartışmalara yol açtı. Şehir plancıları, adım başı yapılan üst geçitlerin doğru bir uygulama olmadığını söylüyor.


Tayfun Kahraman (İstanbul Şehir Plancıları Odası Başkanı): Metrobüsten önce E5 üzerinde bu kadar fazla üstgeçit yoktu. Durakların olduğu her noktaya üst geçitler yapıldı. Metrobüsün E5 karayolunun teknik özelliklerini ortadan kaldıracağını defalarca söylemiştik. Metrobüsler şu an kapasitelerinin üzerinde çalışıyor. Tek çare güzergâhın altından metro hattı geçirmek. E5, otoyolu olarak yapıldı ancak geldiğimiz noktada şehrin ana güzergâhı, adeta caddesi halini aldı. E5’in bir an önce eski haline...