07 / 05 / 2024

İstanbuldaki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi

İstanbuldaki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yakın projeler yüzde 45 kazandırdı!

Bürokrasinin Beştepe ve çevresine taşınması, çevredeki yerleşim yerlerine de hareket getirdi. Marka projelere ev sahipliği yapan bölgelere ilgi fazlalaşırken, konutların değeri kısa sürede arttı.

Konut alıcısı artık daha bilinçli hareket ediyor!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.

Gayrimenkul sektörü kentsel dönüşümle ivme kazanıyor!

Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, gayrimenkul sektörünün kentsel dönüşümle ivme kazanarak karlı hale geldiğini belirtti. Çoban sektörde marka projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

İstanbul'daki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi!

Neşeli "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

İstanbul'daki marka projelere Körfez yatırımcılarından büyük ilgi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli, "İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor" dedi.

İstanbul gayrimenkul sektörü yabancıların gözdesi!

Neşeli: "İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor" dedi.

Elit Royal Residence teslimleri 2014 Haziran ayı içerisinde gerçekleşecek!

Birkaç yıl öncesine kadar "Ankara'nın ücra köşesi" olarak adlandırılan Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Elit Royal Residence konutlarının anahtar teslim tarihi ise Haziran 2014 olarak bildirildi...

Beytepe, marka projelere ev sahipliği yapıyor!

"Ankara'nın ücra köşesi" olarak bilinen Beytepe, artık birbirinden iddialı marka projelere ev sahipliği yapıyor. Birbiri ardında yükselen projeler sayesinde Beytepe bölgesinin yakın gelecekte Ankara'nın en çok kazandıran yerlerinden olacağı belirtiliyor.

Nuray Yıldız: Bölge konutta marka olmak için çok önemli!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız; marka olmak konusunda bölgenin önemine vurgu yaptı...

Mustafa Orman: Marka olmanın yollarından biri seçtiğiniz bölgede projenizin adının anılmasıdır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşma yapan K Yapı Genel Müdürü Mustafa Orman; projenin marka olmasının detaylarından bahsetti...

Arzu Karacadağ Dedeman Otelleri Kurumsal İletişim ve Marka Direktörü oldu!

Dedeman Grubu'nda 2000 yılından bu yana sırasıyla Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü ve Pazarlama İletişimi Müdürü olarak görev yapan Arzu Karacadağ; Kurumsal İletişim ve Marka Direktörü olarak yeni görevine başladı...

Ekspertist Gayrimenkul, Naturestate ile organik tarımı destekleyen yeni bir marka yarattı!

Ekspertist Gayrimenkul, gayrimenkul yatırım yönetimi, mülkiyetlerin hukuki ve de teknik durumlarının araştırılması ve gayrimenkullerin düzenli takipleri konusunda, kişi ve kurumlara özel hizmet veren bir marka.

Bayrampaşa artık cezaeviyle değil marka projelerle anılıyor!

Bayrampaşa’ nın çehresinin değişmesinde büyük bir rol oynayan Belediye Başkanı Atila Aydıner marka kent imajını güçlendirdiklerini ifade ederek “Artık İstanbul’ un kalbi Bayrampaşa’ da atıyor’’ dedi...

İstanbuldaki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi Haberi

İstanbuldaki marka projelere Körfez ülkelerden yoğun ilgi geldi

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul  Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli,  "İstanbul yabancı yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor" dedi.


Neşeli, yaptığı yazılı açıklamada, konut satışlarını değerlendirirken  Türkiye'de son yıllarda önem kazanan ve satış potansiyeli olan yabancı  yatırımcıların konut edinim hızını da değerlendirmek gerektiğini belirtti.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2014'te toplam konut  satışlarının yüzde 2'ye yakın bir kısmının yabancılara yapıldığını hatırlatan  Neşeli, Antalya'dan sonra yabancılara en çok konut satılan ilin yüzde 29'luk  satış oranıyla İstanbul olduğu bilgisini verdi.


Neşeli, İstanbul'da son 5 yıllık süreçte inşa edilen nitelikli konut  stokunun oldukça yüksek olduğu Esenyurt, Bahçeşehir, Ispartakule ve Beylikdüzü  semtlerindeki marka projelere, özellikle Körfez ülkelerinden gelen yatırımcın  yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.


Bazı projelerde toplam dairelerin yüzde 25'ine varan oranlarda bu...