28 / 04 / 2024

İstanbuldaki otellerin oda fiyatları

İstanbuldaki otellerin oda fiyatları

TUROB Başkanı Timur Bayındır, şu anda İstanbul’daki otelciler olarak ‘karın tokluğuna’ çalıştıklarını dile getirerek “Satılık otellerin sayısı artıyor'' dedi.

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

İstanbul’daki otellerin oda fiyatları yüzde 4.1 geriledi!

Rus turist sayısındaki düşüşü telafi etmek isteyen turizmciler, yerli turiste indirim imkanları sunuyor. Yerli turist bu yıl Ramazan Bayramı’nda Antalya’da geçen yıla göre ortalama yüzde 20 daha ucuza tatil yapma imkanı bulacak.

İstanbul'daki otellerin oda fiyatları geriledi!

STR Global’in raporuna göre İstanbul’da mayıs sonu itibarıyla otel dolulukları geçen yıla göre yüzde 75.3 arttı. Ancak en yüksek doluluğa sahip oteller bile yüzde 10’a kadar fiyat indirdi.

İstanbul'da otellerin doluluk oranı yüzde 65'e geriledi!

Türkiye'nin en fazla turist çeken şehri İstanbul'da her köşe başına bir otel dikilmesi, oda fiyatlarının yanı sıra doluluk oranlarını da vuruyor. Megakent'te otellerin doluluk oranı yüzde 65'e geriledi.

İstanbul'daki otellerin oda fiyatları Madrid'i geçti!

Boğaziçi Üniversitesi tarafından hazırlanan İstanbul Otellerinin 360 Derece Değerlendirilmesi raporuna göre İstanbul'daki otellerin oda fiyatları Madrid ve Atina'yı geride bıraktı. İstanbul'daki otellerin hem fiyatlan hem de doluluk oranları artıyor.

Bağcılar Harmony Park 'ta 330 bin liraya 3 oda 1 salon!

Bağcılar Harmony Park 'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor, 2014 yaz başında teslim edilecek olan Harmony Park 'tan banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Önay Garden Residence'ta 2 oda 1 salon daireler 250 bin TL!

Önay Grup tarafından hayata geçirilen Önay Garden Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede daire teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Miracle Residence Pendik'te 1 oda 1 salon daireler 225 bin TL!

Mön İnşaat imzasıyla yükselen Miracle Residence projesinde fiyatlar 170 bin TL'den başlıyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Modernista Göktürk'te 2 oda 1 salon daireler 420 bin TL!

Akro Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Modernista Göktürk projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Yirikler İnşaat Bura Residence 'ta 226 bin liraya 1 oda 1 salon!

Yirikler İnşaat Bura Residence 'ta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor, Esenyurt 'ta yükselen projenin Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanıyor.

Küçükkuyu Port Ayvacık Evleri'nde 379 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

Küçükkuyu Port Ayvacık Evleri'nde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki 3+1'lerin fiyatları 379 bin TL...

Golden Park 'ta 575 bin liraya 4 oda 1 salon villa!

Golden Park 'ta fiyatlar 575 bin liradan başlangıç gösteriyor, Urla girişine 10 dakika, denize 2 dakika mesafede inşa edilen proje 4 oda 1 salon villalardan meydana geliyor...

Serra Park Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 145 bin TL!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da konumlanan Serra Park Konutları Necat İnşaat ve Fuzul İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Serra Park Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 145 bin TL'den satışa sunuluyor...

İstanbuldaki otellerin oda fiyatları Haberi

İstanbuldaki otellerin oda fiyatları

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, “En büyük pazarımız Almanya ve Rusya. Bunların kaybedilmemesi için ne gerekiyorsa yapılması gerekiyor.



Turizm sektörüyle herkes dalga geçiyor. Hükümetler de fazla önemsemiyorlar. İstihdam ve ülkeye getirdiği para bakımından ne kadar önemli bir sektör olduğu gözden kaçırılıyor. Türkiye’deki turizmin gidişatı, İstanbul dahil olmak üzere iyi değil.



Daha önce göğsümüzü gere gere iyi derdik ama artık öyle değil. İstanbul’da çok hızlı bir yatak kapasitesi yapımı var. Ama bunları dolduracak turist şu anda yok. Oda konaklama fiyatları aşağıya indi. Şu anda karın tokluğuna çalışıyoruz. Satılık otellerin sayısı artıyor. Bu sıralar işten çıkarmaların başlayacağını öngörüyoruz” uyarısı yapıyor.



ANADOLU YAKASINDA FİYAT 50 EURO’YA İNDİ

Fiyatların düştüğüne işaret eden Bayındır, İstanbul’un en iyi satan otellerinin bile 7 ile 10...