05 / 05 / 2024

İstanbuldaki satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı açıklandı

İstanbuldaki satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı açıklandı

Eylül 2015 Emlak Endeksi‘ne göre İstanbul’da satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı 3.353 lira ulaştı. Yıllık artış oranı ise yüzde 10’u buldu. Eylül 2015 itibariyle kiralık konutların metrekare ortalama fiyatı ise 21 TL.

Konutların satış süresi uzuyor! Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Son zamanlarda konut piyasasında dal kıpırdamıyor. Talebin olmadığı ama fiyatların gittikçe yükseldiği konut piyasasında konut satış ilanları artmaya devam ediyor. Satılık konutların ilanda kalma süresi 67 güne yükseldi!

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Satılık konutların metrekare fiyatı yüzde 134,9 arttı! İşte fiyat artışının en yüksek olduğu iller! 

Sahibindencom ’un, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Satılık ve Kiralık Konut Piyasası Görünümü” Ocak Raporu verileri resmen belli oldu. 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

TOKİ'den 117 bin TL'ye satılık konutlar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye genelinde çok sayıda kentte konut satışı yapıyor. Satışa sunulan konutların fiyatı 117 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Türkiye'de satılık konutların metrekare fiyatı 2 bin 83 TL!

Hürriyet Emlak Eylül 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye genelinde satılık konutlarda yıllık artış yüzde 10,62 olurken, diğer bir yandan Türkiye genelinde satılık konutlarda metrekare ortalama fiyatı 2,083 TL olarak belirlendi.

Satılık konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre, satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

İstanbul'da kiralık ve satılık ev fiyatları arttı!

Türkiye genelinde satılık konutların ortalama metrekare fiyatı son bir yılda yüzde 19 oranında artış göstererek, 2 bin 630 lirayı buldu. Kiralık konutlarda ise artış yüzde 14, ortalama metrekare fiyatı 18 lira oldu. Türkiye'de amortisman süresi ise 12 yıl olarak açıklandı.

Sinpaş Palas Rezidans Ümraniye satılık!

Sinpaş Palas Rezidans Ümraniye satılık konutların metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlayarak değişiyor. Sinpaş Palas Ümraniye projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

İstanbuldaki satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı açıklandı Haberi

İstanbuldaki satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı açıklandı

Amortisman süresinin 13 yıl olduğu İstanbul’da kiralık evlerdeki yıllık fiyat artışı yüzde 4 oranında.


Bağcılar’da büyük artış


Son bir aylık verilere bakıldığında İstanbul’da konut fiyatlarının en çok arttığı ilçenin Bağcılar olduğu ortaya çıkıyor. İlçede konut fiyatları son bir ayda yüzde 7 oranında artarak metrekaresi 2.870 TL’ye ulaştı. Fiyatların en çok arttığı ikinci ilçe yüzde 5,8 artışla Gaziosmanpaşa (2.333 TL/m²), üçüncü ilçe ise yüzde 5,6 artışla Adalar (5.000 TL/m²) oldu.


Yeni...