19 / 05 / 2024

İstanbullu inşaat devleri gözünü Ankaraya gikti

İstanbullu inşaat devleri gözünü Ankaraya gikti

ESKİDJİ Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul merkezli çok sayıda inşaat firmasının Ankara'da yatırım için yer aradığını söyledi.

Slovenya inşaat sektörüne Türk müteahhit imzası!

Slovenya inşaat sektöründe Türk şirketleri için önemli ülkelerden biri.  Yapı Merkezi, Cengiz Holding, Özaltın Grubu gibi inşaat devleri, ülkenin en büyük ölçekteki müteahhitlik işlerini kazanıyor. 

İnşaatın devleri tedarikçilerini ağırladı!

15 tedarikçiyle bir ara gelen inşaat üreticileri, 55 milyon TL'lik iş için anlaşma sağlarken yaşanan darboğazı el birliği ile aşabilmek için vade ve fiyat konusunda da ortak paydada buluştu.

İnşaat sektörünün Ankara devleri 2018'den umutlu!

Türkiye 2017 yılında, coğrafi konumundan kaynaklı ekonomik risklerin dışında küresel ekonominin de yarattığı risklere rağmen büyümeye devam etti. Dövizdeki dalgalanmalara karşın ekonomisi yılın 3. çeyreğinde yüzde 11.1 büyüyen Türkiye’nin, yürütücü gücü bu sene de inşaat sektörü oldu. 

Türk inşaat şirketleri yurtdışına açılıyor!

Türk inşaat firmalarının devleri Makedonya’dan ABD’ye kadar dünyanın çok farklı coğrafyalarında kendi markalarıyla proje üretiyor. Markalı konutta yurtdışı hamlesinin daha da büyümesi bekleniyor.

Sanayinin devleri inşaat sektörüne giriyor!

Sanayi devleri gayrimenkul ve turizm sektörlerine giriyor. Kibar Holding ile Elginkan'ın önümüzdeki dönemde yeni işleri gayrimenkul ve turizm alanlarında olacak. Doğanlar Holding, mobilyadan sonra inşaat ve bilişimde büyümeyi planlıyor.

Yatırımcılar inşaat sektöründen uzaklaşıyor!

Ekonomik durgunluk inşaat sektöründe geri dönmeyen kredilere yansıyor. Sektör devleri kârını düşürürken yatırımcılar inşaat şirketlerini portföylerinden çıkarmaya başladı.

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Köksal Ünal: İstanbullu inşaat firmaları Ankara'ya yöneldi!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbullu inşaat firmalarının Ankara'da yatırım için yer aradığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arka arkaya inşaat sektörüne destek veren sözleri, yatırımcıları rahatlattı. Sektörün devleri, "Kriz var diye bizi yıpratmaya çalışanlara en iyi cevap verildi" dedi..

İstanbullu inşaat devleri gözünü Ankara'ya dikti!

ESKİDJİ Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul merkezli çok sayıda inşaat firmasının Ankara'da yatırım için yer aradığını söyledi.

İnşaat sektörü 2. Bursa İnşaat Zirvesi'nde buluşacak!

Ada Creative ve inşaat Burada Dergisi inşaat sektörünü bir kez daha biraraya getiriyor. Bursa'da inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katkı sağlamak amacıyla sektörün devleri "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

İkinci Bursa İnşaat Zirvesi 13 Şubat'ta!

İkinci Bursa İnşaat Zirvesi 13 Şubat'ta. Bursa’da inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katki sağlamak amacıyla sektörün devleri 13 Şubat 2015’te “2. Bursa İnşaat Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

2. Bursa İnşaat Zirvesi inşaatçıları bir araya getirecek!

İnşaatçıların zirvesi ADA Creative ve İnşaat Burada Dergisi, inşaat sektörünü bir kez daha bir araya getiriyor. İhracata pozitif katkı sağlamak amacıyla sektörün devleri 2. Bursa İnşaat Zirvesi'nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

İstanbullu inşaat devleri gözünü Ankaraya gikti Haberi

İstanbullu inşaat devleri gözünü Ankaraya gikti

ESKİDJİ Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, İstanbul merkezli çok sayıda inşaat firmasının Ankara'da yatırım için yer aradığını söyledi. Ünal, Başkent Ankara'nın son yıllarda art arda yükselen konut kuleleri, plazalar ve yüksek kalitedeki residans projeleriyle emlak piyasasının yükselen değeri haline geldiğini belirtti. Birçok bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Baskent'in yatırımcılar için yeni fırsatlar doğurduğunu vurgulayan Köksal Ünal, çeşitli araştırmalarda birçok defa 'en yaşanabilir şehir' seçilen Ankara'nın bu yönüyle de gayrimenkul piyasasında yatırımcıların tercih sebebi olduğunu dile...