06 / 05 / 2024

İstanbulun 6 farklı noktasında otogar yapılacak

İstanbulun 6 farklı noktasında otogar yapılacak

İstanbul’da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş,Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Şehir merkezinde kalan Bayrampaşa’daki otogar gelecekteki işlevini yitirecek. Daha lokal, daha küçük.6 ayrı yerde otogar yapacağız.

ŞOK'ta 6 Mart güncel aktüel kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var!

ŞOK markette 6 Mart 2024'te birbirinde farklı ve seçili ürünlerde indirimli fırsatlar sunulacak. ŞOK market çarşamba kataloğundaki fırsat ürünleri raflarda yerini alıyor.  

BİM 6-9 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu yayınlandı! Uygun fiyatlı seçili ürünler ve indirim fırsatları bu hafta BİM'de!

BİM 6-9 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı sunan BİM'de 6-9 Şubat 2024  kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

Otokar'a 29 adet elektrikli otobüs siparişi verildi...

Otokar'ın elektrikli mikrobüsleri İtalya yollarında görücüye çıkacak. Firma, 6 farklı şehirde toplu taşımacılıkta kullanılmak için 29 adetlik elektrikli e-Centro mikrobüs siparişi aldığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Peugeot Kasım ayı kampanyasını duyurdu! 6 farklı modelde yüzde 0,99 faiz avantajı!

Peugeot Kasım ayına özel kampanyasının detaylarını duyurdu. Bu kapsamda Peugeot'da düşük faizli kredi ve takas desteği sağlanacak. Peki, Peugeot otomobil fiyatları ne kadar, kaç TL?

Konutta periyodik denetim kapıda: 81 ilde kentsel dönüşüm ve deprem yasasının temelleri oluşturuluyor! 

Ülkemizi afetlere karşı hazır ve dirençli hâle getirmek için düzenlenen “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası” çerçevesinde 6 farklı komisyon oluşturuldu. Peki hangi çalışmalar yürütülecek?

Son dakika! 6 üniversiteye 70 akademisyen, 8 üniversiteye 308 personel alınacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre toplamda 6 üniversitenin farklı akademik birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'na göre tam 70 akademisyen alınacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

SON DAKİKA: Son 1 saatte peş peşe 6 deprem oldu! Son dakika deprem mi oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Türkiye'nin farklı bölgelerinde son bir saat içerisinde ardı ardına 6 deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Ekmek fiyatlarında karmaşa: Valilik 5 TL dedi, 6 ile 8 TL arasında satılıyor! Fırıncılar ekmeğin 10 TL olmasını istiyor!

İstanbul'da farklı ilçelerdeki fırınlardaki ekmek fiyatı farkları kafaları karıştırdı. Valilik 5 TL dedi, 6 TL'ye de satan var 8 TL'ye de. İşte ayrıntılar...

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke

Annelere devlet desteği! İşte 6 kalemde sağlanacak destekler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, annelere yönelik çeşitli alanlarda büyük destek sağlıyor. Ev hanımlarından çalışan annelere kadar geniş bir yelpazede destekler sunulacak. İşte annelere sağlanacak 6 farklı destek kalemi ve detayları...

Türk müteahhitlerden yurt dışı çıkarması! İş miktarı 6,5 milyar dolara ulaştı!

Yılın ilk 5 aylık döneminde üstlendikleri proje tutarını 6,5 milyar dolara çıkaran Türk müteahhitlik sektörü, bu dönemde 96 farklı projeye başladı.

Yüksek kaliteli malzemeleri ile BMW 6 serisi Mayıs zammı merak ediliyor

 BMW 6 Serisi, coupe ve cabriolet gibi farklı gövde tiplerinde sunulur. Bu da kişisel tercihinize göre seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca, farklı motor ve donanım seçenekleriyle otomobili kendi ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun şekilde özelleştirebilirsiniz. Peki 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Beko Bm 6047 6 Programlı Bulaşık Makinesi'nde net 2 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Beko Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 farklı yıkama programı, DeepWash teknolojisi, HijyenMax özelliği ve Bardak Koruma Sistemi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. 

İstanbulun 6 farklı noktasında otogar yapılacak Haberi

İstanbulun 6 farklı noktasında otogar yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Mevcut Bayrampaşa’daki otogarı da üstünü tamamen yeşil park haline getirmeyi, alt katlarını otopark yapmayı düşünüyoruz. Bu otogarların da 2016, 2017 gibi tamamlanmasını hedefliyoruz. 2017 gibi de bu otogarlar devreye girecek.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve bazı İBB Bürokratları ile birilikte ilçede organik ürünlerin satıldığı Yeryüzü Pazarı’nı açtı. Pazarı gezerek köylülerle sohbet eden ve ürünlerin tadına bakan Başkan Topbaş, domates, biber ve marmelat gibi ürünleri çok beğendi.


Pazarla Şilelilerin ikramlarını da geri çevirmeyen Topbaş, “Dünyada 44 adet bulunan Yeryüzü Pazarı’nın 45’incisini İstanbul Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle Şile’de kurduk. Geleneksel tohumlarla doğal ürün üreten köylülerimiz burada ürünlerini Cuma ve Pazar günleri pazarlayabilecek. İstanbullular koşarak sağlıklı yaşam için buraya gelsin” diye konuştu.


Dünya...