04 / 05 / 2024

İstanbulun yükselen konut yatırımı bölgesi

İstanbulun yükselen konut yatırımı bölgesi

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre altyapı sorunları tamamlanan Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor.

Bakırköy'deki 85 metrekare ev 520 bin dolara satılıyor: Konut piyasası son sazanlarını arıyor!

Son zamanlarda fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündeme geliyor şimdi de Bakırköy'deki 520 bin dolarlık 85 metrekare büyüklükte olan ev şaşırttı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!

Son günlerde fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündem oluyor. Ortalama konut fiyatı üç yılda sekiz kat yükselirken, konut kredisi taksitleri 21 kat arttı. 

Konut fiyat endeksi yüzde 174,3 arttı! İstanbul'da fiyatlar resmen uçtu!

Kasım 2022'de bir önceki aya göre yüzde göre yüzde 3,8 yükselen Konut Fiyat Endeksi, 2021'in aynı ayına göre yüzde 174,3 artış gösterdi. İşte ayrıntılar...

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

Rusya konut talebinde patlama yaşıyor!

Covid-19 salgını sürecinde yükselen konut talebi ve fiyat artışı hız kesmeden sürüyor. Faizleri yüzde 9.5’ten yüzde 20’ye çeken Rusya’da ise konut yoğun talep görmeye başladı.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

Fiyatlar yükselmesine rağmen konut talebi azalmıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, hızla yükselen konut fiyatlarına rağmen konuta olan ilginin azalmadığını hem yatırım hem de oturum amacıyla konut talebinin devam ettiğini değerlendirdi.

Konut sektöründe 2021 yılı nasıl geçti?

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, pandeminin etkisinin halen devam etmesi ve hızla yükselen konut fiyatlarına rağmen geçtiğimiz yılda gayrimenkule olan ilginin devam ettiğini ve konut yatırımı yapanları kazandığını değerlendirdi. 

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Yüksek tarafından kuruldu.

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

Frankfurt'ta konut fiyatları son 10 senede ikiye katlandı!

Almanya yükselen konut ve kira fiyatlarıyla mücadele ediyor. Ülke genelinde fiyatlar ikiye katlandı. 

İstanbulun yükselen konut yatırımı bölgesi Haberi

İstanbulun yükselen konut yatırımı bölgesi

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. İş Geliştirme Direktörü Zuhal Balsarı, bir zamanlar yetersiz altyapısı nedeniyle ilgi görmeyen Beylikdüzü'nün kısa sayılacak bir zaman diliminde İstanbul'un önde gelen alt merkezlerinden biri haline geldiğini, konumu itibariyle Atatürk Havalimanı'na, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı, yapılaşmanın ise nitelikli ve depreme dayanıklı nitelikte olması nedeniyle günümüzde yatırım açısından öne çıkan merkezler arasına girdiğini belirtiyor. 


Bölge düzenli ve planlı bir gelişim gösteriyor

Beylikdüzü'nün İstanbul’un birçok ilçesine oranla çok daha düzenli ve planlı bir gelişim gösterdiğini ifade eden Balsarı, bölgedeki konut dokusunun genel olarak site içerisinde güvenlikli ve sosyal imkânları olan projeler şeklinde olduğunu, sitelerde parkın, güvenliğin, açık kapalı havuzlarının, çocuk bahçelerinin ve otoparkların olmasının bölgeye yatırımı cazip kıldığını kaydediyor. 


Beylikdüzü'nün, konut projeleri bakımından sosyo-ekonomik...