27 / 04 / 2024

İstasyon 24 kiralık

İstasyon 24 kiralık

İstasyon 24'te 98 ev ofis bulunuyor. 58 ila 119 metrekare arasında 1+1 ve 2+1 şeklinde ev ofis seçeneklerinin yer aldığı projedeki 1+1'ler 330 ila 415 bin TL aralığında satışa sunuldu.

İstasyon 24'te taksitler 2 bin 750 TL'den başlıyor!

24 Gayrimenkul, Halkalı'daki İstasyon 24'de başlattığı peşinatsız ve faizsiz 60 ay vadeli kampanyası ile aylık 2 bin 750 TL'den başlayan taksitlerle gayrimenkul satıyor.

İstasyon 24'te peşinatsız kampanya!

24 Gayrimenkul, Atakent’teki home office projesi İstasyon 24’de kampanya başlattı. Peşinatsız ve faizsiz 60 ay vadeli kampanya ile aylık 2 bin 750 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunacak.

İstasyon 24'te fiyatlar 245 bin 200 TL'den başlıyor!

Halkalı'da yer alan İstasyon 24 projesi, 3 bin 822 metrekare arsa alanı ve 10 bin 922 metrekare inşaat alanına sahip.

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Günlük kiralık daire sayısında üst üste rekor! Tamı tamına 24 bine ulaştı!

Konut sahibi ve kiracı davaları mahkemeleri kilitlerken, günlük kiralık dairelerin yıldızı parladı. Aylık kira fiyatlarını 2 katına çıkaran günlük kiralıkların sayısı 24 bine ulaştı.

Mayıs'ta kiralık daire aramaları yüzde 24 arttı!

Yazlık kiralık ev arayışı internet üzerinden kiralık daire aramalarını artırdı. Mayıs ayı verilerine göre kiralık daire aramaları Nisan ayına göre yüzde 24’lük bir yükseliş gösterdi.

Mersin'de kiralık konut fiyatları arttı!

Yapılan bir araştırmaya göre, geçtiğimiz bir yılda bazı illerde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı. Mersin'de kiralık konutlarda yıllık fiyat artışı yüzde 54'ü bulurken, satılık konutlardaki fiyat artışı yüzde 24'de kaldı.

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

İstasyon 24 kiralık Haberi

İstasyon 24 kiralık

İstasyon 24. Halkalı Atakent'te 24 Gayrimenkul tarafından 3 bin 822 metrekare arazi üzerinde geliştiriliyor. Projede 98 ev ofis bulunuyor. 58 ila 119 metrekare arasında 1+1 ve 2+1 şeklinde ev ofis seçeneklerinin yer aldığı projedeki 1+1'ler 330 ila 415 bin TL aralığında satışa sunuldu. Projede 60 ay sıfır faiz imkanı ile 2 bin 745 TL taksitle ev satın alma imkanı var. Projenin önümüzdeki yıl sonunda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Projede ev sahiplerinin hayatı kolaylaştıracak hizmetler...