03 / 05 / 2024

İşte eviniz için dekorasyon önerileri

İşte eviniz için dekorasyon önerileri

Filli Boya, yaşam alanlarını renklendirmek, rengini yenilemek ve farklı renk kombinasyonlarını denemek isteyenlere özel öneriler sunuyor.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Remzi Özdemir'den dolar için korkutan senaryo! Kaçarı yok... Yıl sonunda dolar bu rakamı görecek!

Ekonomist Remzi Özdemir, doların henüz gerçek değerinde olmadığını belirterek yıl sonunda doların geleceği rakamı açıkladı. İşte dolar için korkutan senaryo...

Mirasçıya kalan ev için emlak vergisi ödemek zorunda mı?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahiplerinin belirli dönemlerde ödemesi gereken bir vergi türüdür. Bu verginin mirasçılara kaldığında ödenip ödenmeme durumu merak ediliyor. Peki mirasçılar bu vergi türünü ödemek zorunda mı? İşte ev için emlak vergisinin miras durumunda ödenme durumu...

Babama ne almalıyım? İşte Babalar Günü için hediye önerileri

Babalar Günü yaklaşırken birçok kişide "Babama ne almalıyım?" telaşı baş gösterdi.  Siz de sevgili babanıza özel bir hediye seçmek istiyorsanız, işte sizin için  Babalar Günü için birkaç hediye önerisi...

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

Emeklilere 17 bin 500 TL promosyonu sadece İş Bankası veriyor! İşte alabilmek için yapılması gerekenler!

İş Bankası emeklilere 17 bin 500 TL promosyon verecek! Oldukça yüksek olan bu promosyonu alabilmek için yapılması gerekenler haberimizde...

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya, banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar için bile kredi başvurusu imkanı tanıyor.

 Deprem bölgesinde çift maaş  ödenebilir!  Bölgede çalışanlar için önemli teşvik...

Depremden etkilenen 10 ilde önemli bir işgücüne sahip olan afet bölgesinin ekonomik anlamda nasıl ayağa kaldırılacağı ilgili çevrelerce tartışılıyor.  Ege ihracatçılarının buluşmasında, nitelikli işgücünün bölgede kalmasını teşvik için önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar…

Kasko ve trafik sigortası yaptıracak araç sahipleri dikkat! 2023’te sizin için hem iyi hem de kötü haber var!

Birkaç gün içinde gireceğimiz 2023’te araç sahipleri için hem iyi hem de kötü haber geldi. Çünkü her şeyde olduğu gibi trafik sigortası ve kasko ücretlerine de zam var. Ancak o şartı yerine getirenler için bu iyi haber. Nasıl mı?..

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

Dolar için tarih ve saat verildi! Analistler bu habere bakmadan bu gece sakın uyumayın dedi

Dolar fiyatlarındaki ani yükseliş herkesi yeniden dolara doğru çevirdi. Şu anda tüm yatırımcılar doların nasıl bir seyir alacağını merak etmeye başladı. İşte dolar için verilen o kritik tarih ve saat...

Beyaz eşya alışverişiniz için fırsatlar A101 25 Ağustos Perşembe kataloğunda! İşte A101 25 Ağustos Cuma kataloğu!

A101 aktüel ürün katalogları, her zaman olduğu gibi bu hafta da çokça inceleniyor. İndirimli ürünlerle dolu olan aktüel bu hafta da dolu dolu. Eviniz için beyaz eşya ürünleri A101 25 Ağustos Perşembe günü aktüel kataloğunda! İşte haberin devamı..

Kira yardım ücretleri arttı! Milyonlarca insan oh çekecek! İşte kira yardımı almak için aranan şartlar…

Kentsel dönüşüm projeleri, milyonlarca insanın adeta eski olan evleri için beklediği bir mucize. Kentsel dönüşüme dair milyonlarca insanı sevindiren gelişmeyi Bakan Murat Kurum verdi. Kentsel dönüşüm kira ücretlerinin artacağı bildirildi. İşte detaylar…

İşte eviniz için dekorasyon önerileri Haberi

İşte eviniz için dekorasyon önerileri

Eviniz 80 m2’den küçükse minimalist tasarımı benimseyin. Az eşya ile akılcı çözümlerle evinizi daha büyük gösterebilirsiniz. Kullanmadığınız eşyalarınızdan, giysilerinizden kurtulun, yapılan bir araştırma giysilerimizin sadece %30’unu sürekli olarak giydiğimizi göstermiştir, bu bakış açısıyla evin her köşesinde kullanmadıklarınızdan kurtulun.


Evin olduğundan büyük görünmesinde renkler ve ışığın etkisi son derece önemlidir, ışık almayan yerlerde açık renkleri kullanarak daha ferah mekanlar yaratabilirsiniz. filli boya iç cephe kartelasından seçeceğiniz açık tonlardaki Dağ Kristali, Deniz Tuzu veya Kum Beyazı renkleriyle bu etkiyi yakalamanız mümkün.


Aydınlatmada yerden aydınlatmaları tercih edin, duvara monte edeceğiniz aydınlatmalarla da gözleriniz daha az yorulacak ve mekan göze hoş görünecektir.


Yer döşemesinde canlı renkler kullanılması odanızı olduğundan geniş gösterecektir. Halı kullanacaksanız halının boyutunun mobilyalarınızdan küçük olmamasına özen gösterin.


Odalarınızı iki tarafı da açık raflar ve...