28 / 04 / 2024

İşte Taşyapının sahibi Emrullah Turanlının yeni işi

İşte Taşyapının sahibi Emrullah Turanlının yeni işi

Taşyapı’nın patronu Turanlı, “Türkiye’nin geleceği için sanayi gelişmeli” diyerek atık yağları toplayıp biyoyakıt üreten bir fabrika kurdu. Şimdi hedef, toplam yatırımı 500 milyon dolara taşımak

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arven Taş Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozdemir, Sinan Yıldız ve Yakup Yıldız ortaklığında kuruldu.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Migros’ta çılgın kampanya! 17 Ocak’a kadar tek üründe 60 TL’ye varan mega indirim! İşte O ürünler ve fiyat listesi…

Migros’ta çılgın kampanya! 17 Ocak’a kadar tek üründe 60 TL’ye varan mega indirim! İşte O ürünler ve fiyat listesi…

Blue Diamond'ta çılgın pırlanta fırsatları başladı! İşte Blue Diamond pırlanta 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta çılgın pırlanta fırsatları başladı. Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim kampanyası ile satılan pırlanta takıların fiyat listesi açıklandı. Peki Blue Diamond pırlanta fiyatları ne kadar? İşte Blue Diamond 6 Ekim 2022 fiyat listesi..

Opel Mokka’ya 18 bin TL zam yapıldı! İşte Opel Mokka’nın 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Opel’in crossover SUV modeli Mokka’nın ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. Opel Mokka’nın bazı versiyonlarına zam yapıldığı gözlendi. İşte, Opel Mokka'nın 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hükümet 10 ilde bulunan taşınmazların imar planlarını değiştirdi ve satışını onayladı! İşte o iller

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 ilde bulunan 17 taşınmazın imar planlarını değiştirdi ve satış işlemlerini onayladı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o iller ve satışı yapılan mülkler...

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İşte Taşyapının sahibi Emrullah Turanlının yeni işi Haberi

İşte Taşyapının sahibi Emrullah Turanlının yeni işi

“Lüks rezidanslar, milyon dolarlık evler yapıp satıyorum. Çok da güzel, kârlı bir iş. Ama atık yağdan enerji üreten bu tesis yok mu, bana şu sıralar tüm heyecanı işte burası veriyor. Çevreye yaptığım katkı, ülkemin geleceğine yatırım...”


Bu sözler yılların inşaatçısı Taşyapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı emrullah turanlı’ya ait. Üstelik bu yatırım kararı, pek çok sanayicinin ‘çok daha kârlı’ diyerek inşaata kaydığı bir döneme denk geliyor.

“Bundan sonra bana sanayici diyebilirsiniz” diyen ve önümüzdeki dönemde üç alanda yeni yatırımlar hedefleyen Taşyapı’nın patronu Turanlı, bir grup gazeteciyle bir araya gelerek, hedeflerini Dilovası’ndaki enerji üretim fabrikasında anlattı. İnşaattan kopmayacaklarını ve 20 yıllık vadeli projeleri olduğunu söyleyen Turanlı’nın üç hedef sektörü ise geri dönüşümden enerji üretimi, turizm-inşaat ve havalimanı işletmeciliği.


110 milyon $ harcadı


Turanlı, “İnşaat sanayinin önüne...