30 / 04 / 2024

istiklal caddesi ne zaman bitecek

istiklal caddesi ne zaman bitecek

İstiklal Caddesi'nde yapılan altyapı, çevre düzenlemesi ve nostaljik tramvay raylarını içeren çalışmalar İBB tarafından hız kesmeden devam ediyor. 

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Beyoğlu'na 104 odalı yeni otel geliyor! İstiklal Caddesi'ne komşu!

Yenimelek Turizm Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. 104 odalı otel projesi 206 milyon 779 bin TL'ye mal olacak...

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilmesi için 25 milyon lira istenmiş!

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilebilmesi için Belediye bazı kararlar almış ve bu çalışmalar için 25 milyon lira istenmiş.

Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kıran İstiklal Caddesi dünyadaki AVM'leri solladı! 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre İstiklal Caddesi, Yüzde 127’lik kira artışıyla rekor kırdı...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Kemer Çamyuva İstiklal Caddesi yeni çehresine kavuşuyor!

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamyuva Mahallesi İstiklal Caddesi'nin çehresini yeniliyor. Kemer halkına yeni bir hizmet kazandırmak için çalışmalarda bulunuluyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem çalışması Konyaaltı Caddesi'ne ulaştı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi kapsamında Falez Kavşağı ile Konyaaltı Caddesi Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü kavşağı arasında yapılan etabın çalışmalarına başlandı.

Gizia'dan Abdi İpekçi Caddesi'ne yeni mağaza!

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Caddesi'nde yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Boyner 2020'nin ilk mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Türkiye'de bu yıl 12 yeni mağaza açacağını duyuran Boyner, 2020 yılının ilk mağazasını İstanbul'un gözde semtlerinden İstiklal Caddesi'nde açtı...

Boyner, İstiklal Caddesi'nde 5 katlı yeni mağazasını açtı!

Boyner, İstiklal Caddesi'nde yer alan 5 katlı yeni mağazasını hizmete açtı. Boyner bu yıl toplamda 12 yeni mağaza açacak.

İstiklal Caddesi'nde 6. kattan düşen işçi öldü!

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 7 katlı binada çalışan işçi 6. kattan düşerek, yaşamını yitirdi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

istiklal caddesi ne zaman bitecek Haberi

istiklal caddesi ne zaman bitecek

İstanbul'un kalbi İstiklal Caddesi'nde altyapı çalışmaları, çevre düzenlemesi yapılıyor ve nostaljik tramvayın rayları yenileniyor. Çalışmalarda gelinen son duruu havadan görüntülendi. 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan çlışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; havadan çekilen görüntülerde yoğun kalabalığın çalışmalar sebebiyle caddenin bir kısmından yürümek zorunda kaldığı görülüyor. 



İstiklal'deki nostaljik tramvay hattına titreşimi emici madde ile kaplı yeni raylar döşenecek. Zemine darbelere dayanımlı, doğal granit taş döşemesi yapılacak.



Çalışmalar insan yoğunluğunun az olduğu 02:00 - 11:00 saatleri arasında yapılıyor. Hız kesmeden devam eden çalışmalar altyapı döşemesinde 150 metrelik, nostaljik tramvay hattı için 100 metrelik etaplar halinde yürütülüyor.