25 / 07 / 2024

istiklal caddesinde patlayan trafo

istiklal caddesinde patlayan trafo

İstiklal Caddesi’ nde patlayan bir trafo, polisi ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Patlamayla birlikte bir iş yerinin elektrik kabloları yanmaya başladı. İş yeri çalışanları gözyaşlarını tutamadı....

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Freni patlayan altın için yeni rekor resmen açıklandı! Gram altın tam bu kadar olacak! Altını olanlar havalara uçacak

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Freni patlayan altında yeni rekor geldi! Gram altın tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olan havalara uçacak!

Freni patlayan gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Gümüş fiyatları ABD enflasyon verilerinden sonra yükselişe geçti. Gümüş gram fiyatı 13 TL'yi geçti. Freni patlayan gümüş için en yüksek rakam belli oldu. Uzman isim yatırımcıları uyardı...

Ankara Sincan'da kolonu patlayan bina tahliye edildi!

Ankara'nın Sincan ilçesinde kolonu patlayan 4 katlı 24 dairelik bina gece saatlerinde tahliye edildi. 

Murat Kurum: Depremle mücadeleyi istiklal mücadelesi olarak görüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Biz bakanlık olarak, depremle mücadeleyi sadece bir istikbal mücadelesi olarak değil, dahası istiklal mücadelesi olarak görüyoruz." şeklinde konuştu.

Mudanya'da zemin kolonu patlayan 7 katlı apartman boşaltıldı!

Bursa Mudanya'da, zemin kolonu patlayan 7 katlı apartmanda yaşayanlar, binanın yıkılma tehlikesi sebebiyle tahliye edildi.

Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Caddesi'ndeki evi müze olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Akif Ersoy'un Türkiye'ye döndükten sonra kaldığı istiklal caddesinden Mısır Apartmanı 4. katındaki evinin müze olacağını açıkladı.

Düzce Akçakoca İstiklal Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı!

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Osmaniye Mahallesi İstiklal Caddesinde gerçekleşen yağmurlama hattı drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarına başlanıldı.

Aliağa İstiklal Caddesi'nde dönüşüm başladı!

Geçen yıl İzmir Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm İl Müdürlüğü tarafından "Kentsel Dönüşüm" projesi kapsamına alınarak yıkımına karar verilen Aliağa istiklal Caddesi üzerindeki iki binanın yıkımı yapıldı.

İstanbullular dikkat! Yarın hangi yollar trafiğe kapatılacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle 24 Ağustos 2014 günü Vatan Caddesinde yapılacak olan genel provada ve 30 Ağustos 2014 günü yapılacak olan tören kutlamalarında 07.00-16.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak

Şanlıurfa Merkez Mahallesi'ni lağım suları bastı!

Şanlıurfa’nın Merkez Mahallesinde 5057. Sokakta bulunan kanalizasyon borusu patladı. İddiaya göre 3 ay önce patlayan boru nedeniyle mahalledeki park ve caddelerde su birikintileri meydana geldi.

Tamara Ecclestone’un malikanesi Londra'nın en lüks caddesinde yer alıyor!

Tamara Ecclestone’un (30), Londra’da 57 odalı malikânesinin içi görüntülendi. 25 milyon sterlinden (91 milyon TL) , iç ve dış düzenlemeleri sonrası 70 milyon sterlin (254 milyon TL) değerine ulaşan malikâne, kentin en lüks caddesinde yer alıyor...

istiklal caddesinde patlayan trafo Haberi

istiklal caddesinde patlayan trafo

Beyoğlu İstiklal Caddesi Galatasaray Meydanı’nda bir giyim mağazasına ait elektrik trafosu patladı. Patlamayla birlikte iş yerindeki elektrik kabloları yanmaya başladı. Gürültülü bir şekilde patlayan trafo korkuya neden oldu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Polis ekipleri patlayan trafonun ve iş yerinin ön tarafına şerit çekti. 


Kabloların yanmasıyla duman altında kalan iş yeri çalışanları gözyaşlarını tutamadı. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Önce binanın elektriği kesildi, ardından doğal gaz kaçağı olma ihtimaline karşın İGDAŞ ekipleri çağrıldı. 


Bir süre olay yerinde kalan görevliler gerekli tedbirler alındıktan sonra ayrıldı.


Yurt...