25 / 07 / 2024

istinye bayırı tahsincioğlu

istinye bayırı tahsincioğlu

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu İstinye Bayırı'nda yer alan yaklaşık 158,500 metrekarelik araziye yapılacak inşaatlar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye yazılı soru önergesi verdi.

DEVA Parti'li Evrim Rızvanoğlu'ndan kentsel dönüşüm mağdurlarına destek!

İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm mağdurlarıyla buluşan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, yerinde dönüşüm ilkelerine uygun davranılmadığını dile getirdi.

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Çevre dostu jeep Renegade ile dağ bayır size engel olamayacak! 

jeep Renegade'nin sürüş modları EC Cazip versiyonu, sürüş modu seçenekleri sunar. Bu modlar, sürüş koşullarına ve tercihlere göre motor performansını ve yakıt tüketimini optimize eder. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Group Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmed Mohamed Yıldırımoğlu ev İbrahim Burak ortaklığında kuruldu. 

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeliğine Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu seçildi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası meclisi üyelerinden Prof. Dr. Elif Haykır Hobikoğlu Para Politikası Kurulu üyesi olarak seçildi.

Haydaroğlu Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haydaroğlu Mühendislik Proje Yapı Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Global Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Türksoy ve Muhiddin Silo  tarafından kuruldu.

istinye bayırı tahsincioğlu Haberi

istinye bayırı tahsincioğlu

Yanıtlanması isteği ile yazılı soru önergesinde şunlara değinildi; "Emlak Konut GYO'nun satın aldığı "İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesini, 3.672 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Tahincioğlu -Tahincioğlu Yapı İnşaat -Nida İnşaat İş Ortaklığı kazandı. Tahincioğlu, İstinye Bayırı'nda yer alan yaklaşık 158,500 metrekarelik araziyi, az katlı yapılardan oluşan yeşile ve çevreye saygılı otel ve apart otel projesi ile değerlendirmeyi planlamaktayız açıklamasını yapmıştır. Emirgan Korusu'nun bitişiğinde bulunan 158 dönümlük araziye gökdelen ve AVM yapılacağı iddiası bölge sakinleri ve çevrecilerin tepkisini çekmişti. Biiyükşehir Belediyesi ve Emlak Konut GYO yaptıkları açıklamada arazinin Emirgan Korusu'yla ilgisinin bulunmadığını ve en fazla 3 katlı binalar yapılabileceğini açıklamıştı. 


DOĞAL DENGE BOZULMAZ MI? 

1- İstanbul Sarıyer İstinye Bayırı'nda yer alan yaklaşık 158,500 mZ'lik araziye...