11 / 05 / 2024

İstinye Tersanesi ne zaman kaldırıldı

İstinye Tersanesi ne zaman kaldırıldı

1912 yılından beri İstinye Koyu'nda faaliyet gösteren İstinye Tersanesi'nin son havuzu da 1991 yılında Turgut Özal'ın da katıldığı törenle kaldırılmış. Özal, İstinye'de ev ve arsa fiyatlarının yükseleceğini söylemiş.

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait Nidapark İstinye projesinin değerleme raporu belli oldu. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Haliç Tersanesi'ne Bilim Merkezi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Haliç'te Bilim Merkezi kuruyoruz. İnsan ve medeniyet odaklı Bilim Merkezimiz yılda 2 milyon ziyaretçi alacak" dedi...

Yeni Karaköy İskelesi tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deniz taşımacılığında milyonlarca yolcuya hizmet verecek olan olan Karaköy iskelesinin yüzer platformunu, iç donanımının yapılması için Haliç Tersanesi'ne getirdi.

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın güvencesiyle, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark İstinye projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Nidapark İstinye Evleri'nde teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. Peki Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

12 bloktan oluşan Nidapark İstinye projesinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 daire tipleri bulunuyor. Satışları başlayan Nidapark İstinye ne zaman teslim edilecek?

Karşıyaka’ya 6 ahşap iskele geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanlı Vapur İskelesi'nden Alaybey Tersanesi'ne kadar uzanan kıyı şeridinde yapacağı altı adet ahşap iskele için 23 Kasım'da ihaleye çıkacak.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Emlak Konut GYO güvencesi taşıyan Nidapark İstinye projesi 12 blokta 136 apart üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen araziye ne yapılacak?

Sarıyer İstinye’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

İstinye Tersanesi ne zaman kaldırıldı Haberi

İstinye Tersanesi ne zaman kaldırıldı



İstinye bir başka güzel


'Ev, arsa fiyatları artacak'


1912'den beri Boğaz'a kazık çakan İstinye Tersanesi boşaltılınca koyun tüm güzelliği de ortaya çıktı. İstinye için Cumhurbaşkanı Özal şöyle dedi:

   ''Başbakan olduktan sonra, her ulaştırma bakanına, 'Burayı kaldırın arkadaş' dedim. Şimdi burada ev ve arsa fiyatları yükselecek, istihdam hacmi katbekat artacak.'' Tersanenin son havuzu da dün törenle çekildi. Törene Ulaştırma Bakanı'nın eşi Lale Özdemir, İbrahim Özdemir, Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Başbakan Mesut Yılmaz, İstanbul Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Vali Hayri Kozakçıoğlu da katıldı. (Cem YORULMAZ)


Milliyet Gazetesi 27 Ağustos 1991



Abdullah Kutalmış...