22 / 05 / 2024

İstinye Üniversitesi programları

İstinye Üniversitesi programları

İstinye Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü kapsamında gerçekleştirilen yüksek lisans programlarını, “Executive MBA” ve “Odaklanmış İşletme Yüksek Lisans Programları” olmak üzere iki alana ayırarak; alternatif alanlara odaklanan bir eğitim sistemi üzerine yükseliyor.

COVID-19 sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, COVİD-19’un ülke ekonomilerini etkilerini ve koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanacak gelişmelerle ilgili dikkat çekici tespitlerde bulundu.

Koronavirüs inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

İstinye Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İşletme Öğretim Üyesi Dr. Levent Sümer, koronavirüsle birlikte inşaatların yavaşlayabileceğini belirtti. Sümer, "Kredide oranın yüzde 90’a çıkarılması iç talebi canlı tutacaktır" dedi...

İstinye Üniversitesi gayrimenkulde MBA programı kayıtları başladı!

İstinye Üniversitesi ve Gayrimenkul ve GYODER arasında yapılan iş birliği protokolü gereği, 2019 - 2020 güz dönemi MBA programına başvuran GYODER üyelerine özel indirim imkanı sunulacak...

İstinye Üniversitesi’nden “Gayrimenkulde MBA” programı!

İstinye Üniversitesi; Sosyal Bilimler Enstitüsü kapsamında gerçekleştirilen yüksek lisans programlarını, “Executive MBA” ve “Odaklanmış İşletme Yüksek Lisans Programları” olmak üzere iki alana ayırarak; alternatif alanlara odaklanan bir eğitim sistemi üzerine yükseliyor.

İstinye Üniversitesi ünlü mimarları konuk ediyor!

İstinye Üniversitesi, 14 hafta boyunca devam eden olan ‘’Mimarlarla Buluşmalar’’ seminerlerinde, ünlü mimarlarla öğrencilerini buluşturuyor.

İnşaat sektöründe ara eleman ihtiyacı!

İstinye Üniversitesi, gayrimenkul ve inşaat sektörüne yönelik MBA programını hayata geçirdi. Porgram kapsamında sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu. 

Melih Bulu: Sağlık alanında teknopark kuracağız!

İstinye Üniversitesi, sağlıkta Türkiye'nin en rekabetçi üniversitesi olmayı hedefliyor. Rektör Prof. Dr. Melih Bulu, "Sağlık mühendisliği ağırlıklı bir teknopark kuracağız. Burada üretilen cihazları, teknolojileri ve yerli ilaçları dünyaya satacağız" diyor.

Mimar Han Tümertekin İSÜ öğrencileriyle buluştu!

İstinye Üniversitesi (İSÜ), birçok uluslararası proje ve ödülün sahibi, dünyaca ünlü mimar Han Tümertekin’i, Topkapı kampusunda öğrencileriyle bir araya getirdi. 

216 Butik Plus satış ve kiralama oranlarını yükseltiyor!

216 Yapı tarafından inşa edilen 216 Butik Plus, İstinye Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü'yle yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor. Öğrencileri tarafından da dikkat çeken 216 Butik Plus, satış ve kiralama oranlarını yükseltiyor.

Emlak eğitimi sunan Trump Üniversitesi davasında son durum!

ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump, emlak sektöründe eğitim programları sunan Trump Üniversitesi'nin eski öğrencilerinin kendilerine vaat edilen eğitimi almadıkları gerekçesiyle açtıkları davalarda uzlaşmaya gitti.

İstinye Üniversitesi kapılarını açıyor!

İstinye Üniversitesi'nin Topkapı Kampüsü 2016-2017 eğitim öğretim yılında faaliyete geçiyor. Üniversitenin ikinci kampüsü 2017-2018 eğitim öğretim yılında İstinye'de açılacak.

Kadir Has Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları başlıyor!

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ile 6 yıldır ortaklaşa verdiği Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programları’nın Bahar dönemi eğitimleri Şubat ayında başlıyor

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasına destek çağrısı!

Amasya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, hayırseverlerin desteğiyle yapımı başlayan fakülte binasına destek olacaklar için mevlit ve hatim programları düzenleyeceklerini açıkladı.

İstinye Üniversitesi programları Haberi

İstinye Üniversitesi programları

İstinye Üniversitesi odaklanarak farklılaşmaya devam ediyor. Daha önce var olan “Vergi Denetimi Mevzuatı ile Uyumlu İşletme Yüksek Lisans”, “Pazarlama Odaklı İşletme Yüksek Lisans” ve “İnsan Kaynakları Odaklı İşletme Yüksek Lisans” programlarına şimdi de, “Gayrimenkulde MBA” programı eklendi. Yapılan açıklamada son başvuru tarihinin 1 Mart 2019 tarihi olduğu vurgulandı.

Odaklanmış MBA Programlarıyla kariyerinde yükselişe geçmek isteyen profesyonellere katkı sağlayan İstinye Üniversitesi, gayrimenkule odaklanmış MBA Programını başlattı. Gayrimenkul sektöründe yer alan tüm süreçleri kapsayan bir içeriğe sahip olan Gayrimenkulde MBA Programı, Türkiye ve dünya gayrimenkul piyasasının içinde bulunduğu güncel durumu analiz eden ve gelecek vizyonunu çizen uluslararası bakış açısıyla kurgulandı.

Araştırma çalışmaları ve odaklanmış eğitim

Konuyla ilgili bir açıklama yapan rektör Prof. Dr. Melih Bulu, İstinye Üniversitesi olarak, kuruldukları kısa süre içinde eğitim gündemine...