29 / 08 / 2024

Istlıfe Yapı

Istlıfe Yapı

Istlıfe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Naci Topçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ağustos 'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu?

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak ara zam enflasyon verilerine göre yapılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar, Haziran ayı enflasyon oranları hangi gün açıklanacak? Haziran ayı TEFE-TÜFE oranları belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Carrefour'dan akıl almaz kampanya! Samsung Galaxy S21 FE'ye yüzde 16 indirim!

Android telefonların dev ismi Samsung, Galaxy s21 FE modeliyle bir döneme damga vurmuştu. Şimdi Carrefour bir dönemin amiral gemisi telefonuna indirim yapıyor. CarrefourSA karta özel %16 indirim forsatını kaçırmayın.

Asgari ücrete ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam! İTO Başkanı açıkladı: Vergi dilimleri de gözden geçirilmeli!

İTO Başkanı Şekip Avdagiç, Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zamla ilgili açıklamalarda bulundu ve makul olanın ilk 6 aydaki TÜFE kadar zam yapılması olduğunu aktardı. İşte ayrıntılar...

Hyundai, merakla beklenen fiyat güncellemesini yaptı! SANTA FE Hibrit'te beklenmedik zam geldi!

Türkiye’deki otomobil firmaları güncel fiyatlarını bir bir açıklıyor. Firmalar, kimi modellerine zam yaparken, kimi modellerine de indirim yapıyor. Bu kapsamda, Hyundai de yeni fiyatlarını duyurdu ve SANTA FE Hibrit modeline zam yaptığı öğrenildi.

Mayıs ayında kiralara ne kadar zam yapılacak? Ev sahipleri ve kiracılar hesaplanan bu rakamlara göz atın! 

Milyonlarca ev sahibi ve kiracı TÜFE ile Mayıs kira artış oranının ne kadar olduğunu merak ediyor. Peki Mayıs ayında kiralara ne kadar zam yapılacak?

Teknoloji devi TEKNOSA'dan 2022'nin son avantajı! Galaxy S21 FE'de 1000 TL indirim... 03 Aralık fiyat listesi

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE modellerine 1000 TL indirim yapıyor. Bu indirimini detaylarını merak edenler internetten araştırma yapıyor. Bizde sizin için bu indirimin detaylarını yazdık. Peki Samsung Galaxy S21 FE fiyatı ne kadar?

Öz Fe Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fe Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burak Öztürk tarafından kuruldu.

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starlıfe Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Erkan Yıldızbaş tarafından kuruldu.

TÜFE’nin üzerinde kira artışı yapılabilir mi?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ev sahibi kiracı kavgaları durmak bilmiyor. Peki ev sahibi kiracıya ne kadar zam yapabilir? TÜFE’nin üzerinde kira artışı yapılabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kiraya enflasyondan yüksek zam yapılır mı?

Gayrimenkul kiralamalarında sözleşmenin yenilenmesi halinde kira bedeline TÜFE'ye göre zam yapılıyor. Peki, kiraya enflasyondan yüksek zam yapılır mı?

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Goodlıfe Travel Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Maslıfe Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maslıfe Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Şenol Usta ve Mikayil Polat tarafından kuruldu.

Istlıfe Yapı Haberi

Istlıfe Yapı

Istlıfe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Naci Topçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Istlıfe Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar,baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...