06 / 05 / 2024

istmarina Jolly Joker konser

istmarina Jolly Joker konser

Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor...

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Joker Emlak Bina Yönetim Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Muharrem Borlu tarafından kuruldu.

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joker Lojistik İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Ceylan tarafından kuruldu.

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Emaar Şubesi kuruldu!    

Club Jolly Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Emaar Şubesi Üsküdar'da 5 milyon 341 bin 734 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Jolly Joker, İstMarina’ya geliyor!

Jolly Joker’in Anadolu yakasındaki ilk şubesi Kartal İstMarina, 19 Ekim Cuma günü Saat 22:00’de Hakan Altun’la kapılarını açıyor...

Joker dik süpürge ile ev temizliğinde ezberleri bozdu!

Türkiye’de ilk defa GoldMaster tarafından başlatılan ‘5 yıl Garanti’ kapsamında satışa sunulan ilk turbo fırçalı dik süpürge Joker, ev temizliğinde ezberleri bozuyor.

Jolly Tur tatil ödüllü resim yarışması düzenliyor!

Jolly Tur'un Hayal Ediyorum Tatile Gidiyorum adlı resim yarışmasının altıncısı için başvurular başladı. Yarışma 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenecek.

Jolly Tur: Bu yıl yerli turist iki kez tatil yapabilir!

Erken rezervasyon sistemine Kasım ayında geçen Jolly Tur, ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan bu yıl iç pazarda ciddi artış yakalandığını belirtti.

Jolly Tur Esentepe'de plaza açtı!

Türk turizmine katkı sağlayan Jolly Tur, sektörde 28 yıllık başarısını Esentepe'de hizmete açtığı Vardar Plaza ile taçlandırdı. Plazadaki açılışa Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ev sahipliği yaptı.

Jolly Tur genel müdürlüğü Vardar Plaza'ya taşındı!

Jolly Tur, genel müdürlük binasını Esentepe'deki Vardar Plaza'ya taşıdı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar,"Nişantaşı'nda bir apartman dairesinde başlayan 28 yıllık yolculuğumuzu yeni binamız Vardar Plaza ile taçlandırıyoruz" dedi.

Jolly Tur 2015 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor!

Jolly Tur'un 320 acentesi Kıbrıs 'ta bir araya geldi. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yeni ofis ve bayiliklerin yatırım planları arasında olduğunu söyledi.

Jolly Tur Soma'da otel, huzur evi ve turizm köyü yapacak!

'Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri' 13'üncü kez düzenlendi. Spor ve basın camiasından 44 kişiye ödül verilen gecede, 'Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü' Jolly Onursal Başkanı Sinan Vardar'ın oldu...

Jolly Tur erken rezervasyon ile cirosunu katladı!

Jolly Tur geçen yılın ekim ayına göre cirosunu yüzde 34 artırdı. Başkan Mete Vardar, cirodaki büyümenin yüzde 50 'sinin erken rezervasyondan geldiğinin altını çizdi...

istmarina Jolly Joker konser Haberi

istmarina Jolly Joker konser

Jolly Joker, İstMarina Alışveriş Merkezi'ne (AVM) geliyor. İstMarina, eğlence hayatının önemli markalarından Jolly Joker ile Anadolu Yakası’na yeni bir renk ve yeni bir soluk getiriyor.

Jolly Joker, Kartal İstMarina’da görkemli bir açılış yapmaya hazırlanıyor. 19 Ekim Cuma günü saat 22:00’de kapılarını açacak olan muhteşem gecede fantezi müziğin güçlü sesi Hakan Altun sahne alacak. 

İSTMARİNA’DA YILDIZLAR GEÇİDİ

Hakan Altun’la 19 Ekim Cuma günü kapılarını açan Jolly Joker Kartal İstMarina’da programlar da belli oldu. Birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı Jolly Joker Kartal İstMarina’da ikinci muhteşem gece ise 20 Ekim Cumartesi günü Gülşen ile gerçekleşecek. 24 Ekim Duman, 26 Ekim Selami Şahin, 27 Ekim Cem Adrian olarak belirlenen Ekim programının ardından Kasım ayında da Jolly Joker Kartal İstMarina’nın muhteşem eğlence programı tüm hızıyla devam...