12 / 05 / 2024

İstmarina karma yaşam projesi

İstmarina karma yaşam projesi

İstmarina projesinde daireler 300 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Toplam 1.467 daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. İşte İstmarina ödeme tablosu...

İstmarina karma yaşam projesi!

İstmarina karma yaşam projesi ödeme planı kapsamında 30 ay vade farksız taksit yapılıyor. 5 blok olarak yükselen projede daire fiyatları 305 bin 929 TL'den başlıyor.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası'nın ilk karma kullanımlı projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı'nın Kınalı etabında yaşam başladı.

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde hayata geçirilmesi planlanan karma yaşam projesi için çalışmalara başlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Kuyumcular butik yaşam için Alya Penta'yı seçti!

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

İva Caspian Modern'de iş, yaşam ve sosyal alanlar bir arada!

Yaşamın tüm renklerini bir araya getiren karma bir proje niteliğinde olan İva Caspian Modern'de 1+1 daireler 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Nurol Park'ta yaşam başladı!

NUROL GYO’nun ilk karma projesi NUROL PARK’ta yaşam başladı. Basın Ekspres yolu üzerinde farklı bir yaşam tarzının hayata geçirildiği projede daire sahibi ilk 120 kişiye 18 Temmuz’dan başlayarak anahtarları teslim edildi.

Skyland İstanbul'dan benzersiz bir yaşam!

Skyland İstanbul, İstanbul’un benzersiz güzelliklerinden esinlenilerek tasarlanan karma bir proje. Her geçen gün büyüyen ve gelişen çevresiyle Skyland İstanbul projesi, konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde benzersiz bir yaşam kolaylığı sağlıyor.

Symbol Yaşam Merkezi fark yaratmayı başardı!

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Ant Yapı Antasya Residence’da yaşam başladı!

Ant Yapı’nın TEM Ümraniye kavşağında inşa ettiği Antasya Residence’da Kasım ayı itibariyle yaşam başladı. Antasya Residence; 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor.

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

Tema İstanbul’da yaşam başladı fiyatlar 2 yılda yüzde 35 arttı!

Türkiye’nin en büyük karma projesi olan Tema İstanbul’da konutların çoğu teslim edildi ve ağustos başından itibaren yaşam başlıyor.

İstmarina karma yaşam projesi Haberi

İstmarina karma yaşam projesi

İstmarina ödeme tablosu haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. 2016 yılında teslim edilecek olan proje Kartal'da inşa ediliyor. 


Dap Yapı imzası ile yükselen İstmarina projesinde restoranlar, otel, marina, AVM, ofis, cafeler, helikopter pisti, hızlı tren, özel hastane, özel okul, rezidans, geniş sahil bandı bulunuyor. 


1.467 tane daireden meydana gelen İstmarina'da yüzme havuzu, kapalı otopark, cafe, spor alanları, cami, marina alanı, dinlenme alanları, sauna, yürüyüş yolları, fitness center, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


İstmarina fiyatları

1+0 daireler 300 bin lira

1+1 daireler 490 bin lira

2+1 daireler 790 bin lira

3+1 daireler 1 milyon 250 bin lira

4+1 daireler 1 milyon 570 bin lira

5+1 dubleks daireler 4 milyon lira


İstmarina ödeme tablosu

- Firma bünyesinde 30 ay vade farksız taksit yapılıyor.

- Banka kredisi ile 120 ay vade yapılıyor. 



İstanbul...