03 / 05 / 2024

İstMarina tatil kampanyası

İstMarina tatil kampanyası

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

İstMarina'dan konut alana Fransa'da tatil kampanyası!

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Bir seferliğe mahsus başvuranın hesabına 2 bin 500 TL yatacak! Son tarih 31 Ekim!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, sonbahara girmiş olsak da tatil kampanyalarına devam ediyor. Ziraat Bankası, son olarak düzenlediği tatil kampanyası kapsamında 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

O bankanın müşterilerine ilk ve son kez geri ödemesiz 2 bin 700 TL hediye! Az önce resmen duyuruldu!

Sonbaharın habercisi olan eylül ayına girdiğimiz şu günlerde Yapı Kredi’den bir tatil kampanyası daha geldi. Yapı Kredi, Jolly’den yapılacak alışverişlere toplamda 2 bin 700 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

Başvuruyu eksiksiz yapanın hesabına ilk ve son kez 2 bin 500 TL yatacak! Resmen açıklandı!

Türkiye’nin en büyük kamusal bankalarından Ziraat Bankası, şimdi de tatil kampanyasıyla müşterilerinin yüzünü güldürdü. Ziraat Bankası, TatilBudur ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine tamı tamına 2 bin 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Monster Notebook’ta Abra A7'ye özel 1000 TL indirim! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ara tatil kampanyasına ek olarak Monster Notebook'un seçili Abra modellerine özel 1000 TL'lik indirim fırsatı resmen başladı. İşte bütün ayrıntılar...

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

Elite Concept’ten yeni yılda yurt içi ve yurt dışı tatil hediyesi!

Yılbaşı kampanyası ile tatil hediye eden ve “2 yıl aidat ödemeye son” diyen Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sunuyor.

Soyak Konforia 2018 kampanyası!

Soyak Konforia'dan Sevgililer Günü kampanyası... Sevgililer Günü'ne özel ev alanlara 20 bin TL değerinde tatil çeki hediye ediliyor.

Soyak Konforia'dan Sevgililer Günü kampanyası!

Soyak Konforia'dan Sevgililer Günü kampanyası... Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen projede Sevgililer Günü'ne özel ev alanlara 20 bin TL değerinde tatil çeki hediye ediliyor.

Mar Yapı sinema kampanyası 2018!

Mar Yapı, sinema kampanyasını tanıttı. Arif V 216 filminden sinema bileti alana Şanghay, Dubai ve Bodrum'da çift kişilik tatil hediye edecek. 

İstMarina tatil kampanyası Haberi

İstMarina tatil kampanyası

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki dünyaca ünlü tatil bölgesi Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek. İstMarina’ya yatırım yapanlar Fransa’nın güney kıyılarında unutulmaz bir tatil kazanacak.


DAP Yapı, uluslararası ödüllü projesi İstMarina’dan Mayıs ayında daire alan müşterilerine çekilişsiz ve kurasız rüya gibi bir tatil hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes’da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı Cote D’Azur kampanyası kapsamında, Mayıs ayında projenin rezidans dairelerinden satın alanları aşkın ve romantizmin merkezinde muhteşem bir tatil bekliyor.


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “International Property Awards tarafından ‘Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina’da elde ettikleri satış başarısı nedeniyle misafirlerine teşekkür etmek istediklerini...