03 / 05 / 2024

İstmarinada faizin tamamını dap yapı ödüyor

İstmarinada faizin tamamını dap yapı ödüyor

DAP Yapı'nın İstanbul Kartal'da inşa ettiği İstMarina projesinde konut alıcıları için yeni bir kampanya başlattı. Sahilde inşasına devam edilen projede faizin tamamı DAP Yapı tarafından ödeniyor

Deprem konutlarının tamamı 2025 Eylül'de teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, binlerce depremzedenin beklediği müjdeyi verdi ve deprem konutlarının tamamının teslim tarihini açıkladı. İşte o açıklama..

Kocaeli'de, Marmara Depremi öncesi yapılan tüm binaların tamamı kontrol edildi

17 Ağustos 1999 senesinde Marmara Depremi’nde büyük kayıplar yaşandığı Kocaeli’de, kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Kentte 1999 yılından önce inşa edilen binaların tamamının tarandığını ve şehirde yaklaşık 315 bin binanın bulunduğu belirtildi. 

Ev alacaklar dikkat! Konut alırken tapu harcının tamamı ödenir mi?

Konut alım satımlarında zorunlu olarak tapu harcı tahsilatı yapılmaktadır. Buna göre, konut alanlar tapu harcı masrafının tamamını ödemek zorundalar mı? bu konu merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte haberin ayrıntıları...

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Bakanlık açıkladı! Konaklama sektörünün tamamı denetlenecek

Türkiye'de Turizm gelirleri, senenin ilk 9 ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 20,1 yükselişle 42 milyar dolara çıktı. Bu rakamın yıl sonunda ise 55,6 milyar dolara ulaşması beklenmekte. Yapılan açıklamada 2024 sene sonunda konaklama sektörünün tamamının bakanlık denetimine gireceği açık

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okul Öncesi eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını açıkladı. Bakan Özer, Türkiye genelinde eğitime erişimi kalıcı kılmak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'nda "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"nde yaptığı açıklamada, bgün itibarıyla Türkiye'de artık illerimizin, ilçelerimizin tamamını kuşatan yeni bir şehircilik atılımını başlattıklarını kaydetti.

Adalet Bakanı Bozdağ'dan son dakika kira açıklaması: Tamamını arabulucuya göndermekte kararlıyız!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralar ile ilgili açıklama yaptı. Bakan Bozdağ açıklamalarında kira ihtilaflarının tamamını arabulucuya gönderme konusunda kararlı olduklarını söyledi.

Servet GYO kredi borçlarının tamamını kapattı!

Servet GYO, Kasım ayında yapmış olduğu son kredi ödemesiyle birlikte bahse konu kredi borçlarının tamamını kapatarak, bankalara olan tüm kredi borçlarını ödedi. 

İzmir Bayraklı'da yıkılan binaların tamamı ruhsatlı!

İzmir Bayraklı'daki toplam 12 binada can pazarı yaşandı. Bu binaların 5'i tamamen yıkılırken, 7'si ise kullanılamaz duruma geldi. Binaların tamamının ruhsatlı olduğu ortaya çıktı.

2021'in sonunda 81 ilde il afet risk azaltma planlarının tamamı oluşmuş olacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 2021'nin sonunda 81 ilde il afet risk azaltma planlarının tamamının oluşacağını dile getirdi. 

Deniz GYO 34.3 milyon TL paylarının tamamını sattı!

Deniz GYO'nun yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan 34 milyon 309 bin 638 TL nominal değerli payların tamamının satışı bugün tamamlandı. 

Birikmiş ihtiyat akçesinin tamamının kara katılarak dağıtılması kabul edildi!

TCMB Olağanüstü Genel Kurulunda, Merkez Bankasının, son yıl karından ayrılan hariç, birikmiş ihtiyat akçesinin tamamının kara katılarak dağıtılması kabul edildi.

İstmarinada faizin tamamını dap yapı ödüyor Haberi

İstmarinada faizin tamamını dap yapı ödüyor

DAP Yapı'nın İstanbul Kartal'da inşa ettiği İstMarina projesinde konut alıcıları için yeni bir kampanya başlattı. Sahilde inşasına devam edilen projede faizin tamamı DAP Yapı tarafından ödeniyor Kampanya ile peşinatsız, 0 faizle, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma imkanı veriyor. Projesinin Avrupa'da 15 ödül aldıktan sonra Dubai'de de 'Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme' ödülünü aldığını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İstMarina konumu itibariyle çok değerli bir alanda yer alıyor. Kartal-Maltepe hattında edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz. İstMarina'nın önündeki ma rina devreye girdiğinde fiyatlar ikiye katlanacak"...