14 / 05 / 2024

Istwest basın etkinliği

Istwest basın etkinliği

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com yeni projelerle büyümeye devam ediyor. EYG, konut sektörüne bir ilk olarak kazandırdığı Evdekifirsat.com’un portföyüne kattığı Iswest basın toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs'ta! 

GYODER 'Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller' etkinliği 31 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:30 ile 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi'nin kura çekilişi bugün!

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde yer alan 110 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

İşçilerle görüşen İGA’dan basın açıklaması!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, işçi temsilcileri ile bir araya geldi. İGA Havalimanı İşletmesi basın açıklaması yayınladı.

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Esta Basın Ekspres projesi için düğmeye bastı!

Esta Basın Ekspres projesi için düğmeye bastı. Esta İnşaat'ın Basın Ekspres projesinde 243 daire, 29 ofis ve 10 dükkan olacak...

Istwest basın etkinliği Haberi

Istwest basın etkinliği

Markalı konut projelerindeki fırsatları bulan Evdekifirsat.com yeni projelerle büyümeye devam ediyor. EYG,  konut sektörüne bir ilk olarak kazandırdığı Evdekifirsat.com’un portföyüne kattığı Iswest, hafta sonu konut sahiplerine ve basına özel keyifli bir organizasyon gerçekleştirecek. 


Istwest, ‘‘İyi bir yaşam’’ felsefesinden yola çıkılarak hayata geçiriliyor. Şehrin merkezinde en ince ayrıntının düşünülerek hayata geçirilen Istwest’te düzenlenen organizasyon saat 12:00’de çocuk etkinlikleriyle başlayacak. Müziğin ve eğlencenin tüm gün devam edeceği davette misafirler Işın Karaca konseri ile müziğe doyacaklar. İkramların ve DJ performansının tüm gün devam edeceği etkinlik 31 Mayıs Pazar günü...