27 / 05 / 2024

isu dilovası arıtma tesisi ne zaman açılacak

isu dilovası arıtma tesisi ne zaman açılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesinin atıksularını arıtmak için 40 bin metreküp kapasiteli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ile Dilderesi’nin bir kısmının ıslahını yapacak...

Kocaeli Dilovası Atıksu Arıtma tesisinin yapımı ne zaman bitecek?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı. İbrahim Karaosmanoğlu, "Dilovası arıtma tesisimiz ilçemizin önemli bir ihtiyacına da cevap verecektir” dedi.

Dilovası Atıksu Arıtma tesisi 45 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ’ nun yakından takip ettiği 45 Milyon TL’lik Dilovası Atıksu Arıtma tesisi yükselmeye başladı.

İSU'dan Gebze'ye yeni arıtma tesisi!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesinde seracılığın yoğun olarak yapıldığı Cumaköy ile çevresindeki yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtacak modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ederek işletmeye aldı.

İSU Gebze Cumaköy'de arıtma tesisi inşa etti!

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze'de seracılığın yoğun olarak yapıldığı Cumaköy ile çevresindeki yerleşim bölgelerinin atıksularını arıtacak modüler ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşa ederek işletmeye aldı.

Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı devam ediyor!

İSU Genel Müdürlüğü, 45 milyon TL’ye mal olacak Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaatını sürdürüyor. İki yılda işletmeye alınması hedeflenen arıtma tesisinin fore kazık ile temel güçlendirme ve perde beton çalışmaları yapılıyor.

Dilovası Arıtma Tesisi’nde fore kazık çalışmaları başladı!

ilovası ile Tavşanlı bölgeleri arasında 48.000 m2 alan üzerinde arıtma tesisi inşa ediyor. İki yılda işletmeye alınması hedeflenen arıtma tesisinin fore kazık ile temel güçlendirme ve perde beton çalışmaları yapılıyor...

Kocaeli'nde atıksu arıtma tesisleri İSU denetiminde inşa ediliyor!

Kocaeli il genelinde 17 adet atıksu arıtma tesisi işleten İSU Genel Müdürlüğü, biri ileri biyolojik olmak üzere 3 adet atıksu arıtma tesisinin de inşaatını sürdürüyor.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

İSU, Muallimköy’de arıtma tesisi yapıyor!

İSU Genel Müdürlüğü, Gebze ilçesine bağlı Muallimköy bölgesindeki yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksularını arıtmak için 2 milyon 760 bin TL yatırım bedeli ile modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor.

Dilovası Biyolojik Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, 86 milyon liraya mal olacak olan Dilovası İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesişi'nin temeli törenle atıldı. Törene, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı...

Dilovası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Dilovası’nda düzenlenen temel atma töreni ile başta Dilovası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi olmak üzere Dil Deresi Islahı, Gölcük Hisardere ve Karamürsel Tepeköy Göleti’nin temelleri Veysel Eroğlu’nun katılımıyla atıldı.

Bakan Eroğlu İSU arıtma tesisini gezdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Kullar’da bulunan İSU Arıtma Tesisi’ni gezdi. Bakan Eroğlu’na Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eşlik etti

Dilovası'na arıtma tesisi yapılacak!

Sanayisi ve hava kirliliği ile sürekli gündeme gelen Dilovası'na İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inşa edilecek. 2016 yılında tamamlanması planlanan Dilovası Atıksu Arıtma Tesisi, 40 bin m3/gün kapasiteli olacak.

isu dilovası arıtma tesisi ne zaman açılacak Haberi

isu dilovası arıtma tesisi ne zaman açılacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası ilçesinin atıksularını arıtmak için 40 bin metreküp kapasiteli ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi ile Dilderesi’nin bir kısmının ıslahını yapacak.


İSU Genel Müdürlüğü, Kocaeli genelinde ileri biyolojik ve kırsal kesimler için yaptığı modüler tesisleri olmak üzere 18 adet atıksu arıtma tesisi işletiyor. Bu tesisleri rantabl olarak işleten İSU, yüzde 99 atıksu arıtma oranı ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren tek şehir. Atıksu arıtma tesisleri ile İzmit Körfezi ve Karadeniz’i kirlilikten arındıran Kurum, Dilovası ilçesi ile çevresinin atıksularını Dilovası Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) atıksu arıtma tesisinde ücreti karşılığı arıtıyor.


Çevrenin ve insan sağlığının korunmasına büyük önem veren İSU, Dilovası ile Gebze’nin kuzeydoğu bölgesi ile Tavşanlı ve Pelitli köylerinin tamamının atıksularını arıtmak için bölgede arıtma tesisi inşa edecek....