05 / 05 / 2024

isveç finlandiya

isveç finlandiya

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalaet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmelerine "olumsuz" bakışıyla ilgili peş peşe açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Kusura bakmasın ikna etmeye gelmesinler" derken Bozdağ, "İşi düşen herkes geliyor" dedi.

Euro Bölgesi'nde konut fiyatlarında düşüş yaşandı! 

Euro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yıının son çeyreğinde yüzde 1,1 oranında azaldı. Buna göre, konut fiyatları senelik bazda Lüksemburg'da yüzde 14,4, Almanya'da yüzde 7,1, Finlandiya'da yüzde 4,4, Fransa'da yüzde 3,6 kadar azalmış oldu.

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Nakit para dönemi sona eriyor! Ödemeler kart veya mobilden olacak! Hemen bakın!

İsveç ve Danimarka’da halk, kağıt banknot yerine kart kullansın diye teşvik ediliyor. Finlandiya, banknot kullanımına 2029’da son vereceğini açıklarken, Norveç 2030’da nakitsiz topluma geçiyor.

Oyun yatırımında Türkiye ilk sırada!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi’nin hazırladığı "Video Oyun Endüstrisi" raporunda, Türk oyun girişimlerine 2022’nin ilk 6 ayında yapılan yatırımların tutarı 333 milyon doları buldu. Türkiye'yi 158 milyon dolarla İngiltere, 60 milyon dolarla Norveç, 53 milyon dolarla Finlandiya izledi.

Almanya ve Finlandiya'dan 75.241,37 TL maaşla çalışma fırsatı! Personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Yurt dışında çalışma hayali kuranlar için Almanya ve Finlandiya'dan sevindirici haberler var! Almanya ve Finlandiya, ortaöğretim mezunu olan adaylar içinden personel alımı yapacak.

İsveç markası Electrolux'te sezon kampanyaları! İşte 10 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Beyaz eşya kampanyalarına yenilerini ekleyen Avrupa'nın lüks markasında öne çıkan kampanya ürünlerine baktık. İşte fiyatları ve özellikleri...

İsveç kalitesi fiyatları güncelledi! Volvo S90 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Volvo bünyesindeki araçların son gelen güncellemelerin ardından fiyat listesi belli oldu. Piyasalardaki oynaklık ve döviz baskısı nedeniyle araç fiyatları her geçen gün armaya devam ederken, Volvo S90 fiyatlarına da zam geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bozdağ peş peşe o şartı net açıkladı: İşi düşen herkes geliyor evet demeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalaet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmelerine "olumsuz" bakışıyla ilgili peş peşe açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Kusura bakmasın ikna etmeye gelmesinler" derken Bozdağ, "İşi düşen herkes geliyor" dedi.

İsveç'te tiny house yaygınlaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen "tiny house" projeleri yüksek maliyete sahip emlak piyasasına yeni bir alternatif olarak kentten uzakta doğanın içerisinde bir yaşam tarzı sağlıyor.

Finlandiya Bitcoinleri satmak için komisyoncu arıyor!

Finlandiya hükümeti uyuşturucu baskınlarında ele geçirilen 1.981 Bitcoin’i kendi para birimine çevirmek için komisyoncu arayışına girdi. 

İsveç'te kira krizi: Ev kiraları artacak mı?

İsveç'te Sosyal Demokratların liderliğinde olan devletin konut sahiplerinin kiralarını artırmasının önüne geçen yasaya uygun davranmaması tepkilere neden oldu. 

İsveç'te milyoner ve milyarder sayısı hızla artıyor!

Geçtiğimiz günlerde gazeteler dünyanın en zenginleri listesini açıkladı. Buna göre, İsveç'te milyoner ve milyarder sayısının hızla artış gösterdiği görüldü.

İsveç'in eski belediye başkanı kirasını ödemek için çöp topluyor!

Eski İsveç Göteborg Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, politikayı bıraktıktan sonra yeni mesleğiyle görenleri şaşırttı. Atık toplama şirketinde yeni işine başlayan eski belediye başkanı, 'Kiramı ödemem lazım' dedi.

isveç finlandiya Haberi

isveç finlandiya

Finlandiya hükümeti, NATO üyeliğine başvurmaya karar verdi.  Ülkenin yeni bir çağa girdiğini vurgulayan Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö bugünü "tarihi bir gün" olarak niteledi.  Niinistö Başbakan Sanna Marin'le düzenledikleri basın toplantısıyla söz konusu kararlarını dünyaya duyururken Türkiye bu adımı veto etti. 

Finlandiya'nın NATO üyeliğine Türkiye'nin olumsuz bakması karşısında şaşkın olduklarını dile getiren Niinistö, "Şimdi çok net bir cevaba ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gündeme getirdiği sorunlar hakkında yeni bir görüşmeye hazırım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelik başvurularını değerlendirdiği açıklamasında "Her iki ülkenin de terör örgütlerine karşı açık, net bir tavrı söz konusu değil.Türkiye'ye yaptırım uygulayanların NATO'ya girmelerine biz 'evet' demeyiz. Pazartesi günü Türkiye'ye geleceklermiş. Bizi ikna etmeye mi gelecekler, kusura bakmasınlar, yorulmasınlar" açıklamasında bulundu.

BEKİR BOZDAĞ: İŞİ DÜŞEN HERKES TÜRKİYE'YE GELİYOR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, da Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliklerine Türkiye'nin...