19 / 07 / 2024

isveçin en büyük limanları

isveçin en büyük limanları

Türkiye’de 4, Malta’da 1 olmak üzere hâlihazırda bünyesinde 5 liman bulunduran Yılport Holding, İsveç’in üçüncü büyük limanı olan Gävle Container Terminal (GCT)’in yüzde 80 hissesine sahip oldu.

Dünyanın en büyük inşaat pazarı olmaya hazırlanan Suudi Arabistan'da sektörün 181,5 milyar dolara ulaşması bekleniyor!

İngiltere'nin emlak danışmanlığı devi Knight Frank'e göre Suudi Arabistan'da inşaat pazarının 181,5 milyar dolara ulaşması beklenirken Bloomberg'e göre krallık dünyanın en büyük inşaat pazarı olmaya hazırlanıyor. 

'Barınma en büyük sorun' diyen Özgür Özel: Türkiye'nin en büyük direnişini kira yardımı için başlatacağım!

Yaptığı açıklamada 'Barınma en büyük sorun' diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, depremzedeler için bu ay son defa kira yardımı yapıldığını dile getirerek, "Büyük bir belirsizlik ve haksızlık var. Türkiye'nin en büyük direnişini kira yardımı için başlatacağım" diye konuştu.

Türkiye ekonomisi yüzde 5.7 büyüdü! Büyümeye en büyük katkı inşaat sektöründen geldi!

Türkiye ekonomisi enflasyon, vergi zamları, inşaat ve seçim harcamalarının etkileriyle 2024 yılının ilk 3 ayında yüzde 5.7 büyüdü. Büyümeye en büyük katkı yüzde 11.1’le inşaat sektöründen geldi.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Dünyanın en büyük çip fabrikası geliyor! 473 milyar dolarlık dev yatırım için ilk adım atıldı!

Güney Kore, dünyanın en büyük çip fabrikasını kurmaya hazırlanıyor. Toplam 473 milyar dolar değerindeki çip fabrikası merkezi  21 milyon metrekarelik bir alanda inşa edilecek. 

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Çin, inşaat alanında en büyük yatırımcı konuma yerleşti!

Çin, Afrika'da inşaat başta olmak üzere madencilik, ulaşım ve enerji alanlarında en büyük yatırımcı konumuna yerleşti.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Türkiye'nin en büyük 21 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi tarafından yayınlanan listeyle Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. Peki listede inşaat sektöründen hangi şirketler var? İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

isveçin en büyük limanları Haberi

isveçin en büyük limanları


Türkiye’de 4, Malta’da 1 olmak üzere hâlihazırda bünyesinde 5 liman bulunduran Yılport Holding, İsveç’in üçüncü büyük limanı olan Gävle Container Terminal (GCT)’in yüzde 80 hissesine sahip oldu. 


Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, İsveç’teki son yatırımlarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 


"Kuzey Avrupa’nın limancılıktaki stratejik noktalarından biri olan Gävle kentindeki konteyner terminalinin yanı sıra başkent Stockholm’ün kuzeyinde yer alan lojistik merkezindeki kuru terminalin de işletmeciliğini devralarak portföyümüzü genişlettik. Şu anda bölgenin önemli merkezlerinden biri olan Oslo Limanı için yapılan ihalenin son aşamasına kalan az sayıdaki uluslararası işletmeciden biriyiz. Dünya çapında ise, Batı Afrika’da protokol anlaşmalarını imzaladığımız ve Güney Amerika’da ileri aşama görüşmeleri sürdürdüğümüz çeşitli projelerimiz mevcut. Hedefimiz yılda 2 yeni limanı bünyemize katarak 10 yıl içinde dünyanın en büyük 10 liman...